fbpx

Eni Jurišić i Niko Kranjčar: Budimo #KaoJedno

Himna…

#KaoJedno ujedno je i slogan prvenstva koji šalje pozitivnu, okupljajuću i ohrabrujuću poruku igračima iz različitih klubova i navijačima iz svih krajeva Hrvatske kako ‘Idemo do pobjede – ako smo kao jedno’

Eni Jurišić

Eni Jurišić– Drago mi je što smo uspjeli spojiti jedan moderan i veseo zvuk s tekstom koji podržava poruku koju želimo poslati navijačima i svim sudionicima natjecanja. Mislim da i spot odlično prati pjesmu te se nadam da ćemo uz ‘Kao jedno’ slaviti pobjede hrvatske reprezentacije na Euru – rekla je Eni Jurišić.
Hrvatski nogometni savez i Eni Jurišić predstavili su službeni spot pjesme ‘Kao jedno’, himne UEFA U-17 Europskog prvenstva koje će u svibnju biti održano u Hrvatskoj.
Eni Jurišić, Niko KranjćarTalentirana riječka pjevačica Eni Jurišić izabrana je za glazbenu ambasadoricu najvećeg nogometnog natjecanja koje je Hrvatska imala priliku ugostiti. Od 3. do 19. svibnja 2017. godine na stadionima u Rijeci, Zagrebu i Varaždinu buduće zvijezde europskog nogometa pokazat će svoje talente, vještine i znanje, baš kao što je Eni svoje pokazala u pjesmi ‘Kao jedno’.
Mladoj Eni u snimanju spota pridružio se i nogometni ambasador Prvenstva Niko Kranjčar, kao i naši U-17 reprezentativci čije ćemo nastupe pozorno pratiti uz poruku – budimo #KaoJedno

Foto: Press – HNS
Video:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=Zfy-BFNaol0[/embedyt]