Hari Rončević: Ja noćas odlazim za njom
By redakcija On 6 sij., 2020 At 11:50 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Zagreb…

U novom spotu za pjesmu Ja noćas odlazim za njom Hari Rončević pjeva o rastanku, ljubavi i životu provedenom s voljenom osobom

Hari RončevićNa Zagrebačkom festivalu, koji će se održati 24. siječnja, splitski autor Hari Rončević sudjelovat će s baladom čije stihove i glazbu sam potpisuje.
– Iako je napravljena još prije 5, 6 mjeseci, čekao sam pravi trenutak da je objavim. Pjesma govori o rastanku dvoje ljudi, rastanku u smislu smrti; jedno od dvoje ljudi odlazi, a druga osoba ostaje nažalost sama na tom svijetu. Isti motiv rastanka poslužio nam je za spot koji je dijelom posvećen mom ocu koji je ostao sam nakon smrti moje majke prije mjesec dana – rekao je Hari Rončević.
Hari Rončević je još jednom stihovima koji su prožeti iskrenim i dubokim osjećajima pokazao koliko je predan svojem radu. Kadrovi spota vode nas kroz život jedne ljubavi, pokazuju detalje koji su toliko važni. Sveukupni uradak opisuje težak, a neizbježan rastanak te ljepotu ljubavi. Spot je režirao Željko Petreš, dok glavne uloge igraju Paula Srdarev, Borna Bumbak i Roni Lepej. Kao glazbena podloga tu su i gudačice koje su dale posebnu notu ovoj baladi. Hari je u 2019. proslavio 25 glazbene karijere pa je u izdanju Scardone izišao kompilacijski album “Best of – 25 godina”, na kojem se na dvostrukom CD-u nalaze njegove najpoznatije pjesme, kao i one koje su obilježile opus Olivera Dragojevića, Doris Dragović i klape Kampanel, a napisao ih je Hari.

Foto: Press – Željko Petreš
Video:

comment closed