fbpx

Ivana Husar: Biti mentor je nova dimenzija kreativnosti

Glazbenica…

Ivana ističe da je glazba univerzalna emocija i zato treba biti dostupna svima

Ivana Husar MlinacIvana Husar Mlinac kaže da je sretna jer ima privilegiju raditi ono što voli – pjeva, piše i vodi školu pjevanja.
– Trenutno sam u fazi života kad sam posvećena školi pjevanja koju vodim s Martinom Tomčić. Ta glazbena priča se lijepo razvila i još uvijek se razvija. Mogu slobodno reći da mi je to posao iz snova. Biti mentor je jedna potpuno nova dimenzija kreativnosti – rekla je Ivana za portal Scena.hr. Dodaje da uživa prenositi svoje glazbeno znanje i vještine na ljude koji vole glazbu, za one koji se žele profesionalno baviti glazbom, ali i za one koji pjevaju za svoju dušu. Ivana smatra da je glazba univerzalna emocija.
– Pjevanje je dostupno apsolutno svima. Međutim, baviti se glazbom je rezervirano za one ljude koji su dobili taj dar – kazala je Ivana. Glazbenica je prošli tjedan zapjevala s Gibonnijem na proslavi 10. rođendana Antene Zagreb. Ističe da je svaki period njenog života obilježila bar jedna Gibonnijeva pjesma.
– Odrasla sam uz Gibonnija. On je dosta utjecao na moj glazbeni smjer jer sam povezana s njime odmalena. To prijateljstvo traje sve do danas. Imam tu privilegiju da s vremena na vrijeme mogu zapjevati s Gibonnijem. Pjevati s Gibonnijem je svaki put neka nova dimenzija – zaključila je Ivana za portal Scena.hr.

Foto: Scena.hr