fbpx

U Puli: Jose Carreras, Ana Rucner i Martina Zadro

Final World Tour…

Jose CarrerasU pulskoj Areni 23. srpnja 2016. godine Jose Carreras, Ana Rucner i Martina Zadro nastupiti će zajedno povodom Carrerasove posljednje svjetske turneje Final World Tour. Koncert će se održati u prekrasnoj pulskoj Areni s početkom u 21,00 sat.
Publika će uživati u svjetski poznatim melodijama poznatog španjolskog tenora, uz pratnju Simfonijskog orkestra HNK Ivana pl. Zajca iz Rijeke. Jedinstveni glazbeni doživljaj humanitarnog je karaktera, a sva Ana Rucnerprikupljena sredstva će biti donirana dječjem odjelu riječke bolnice Kantrida i Rehabilitacijskom centru Veruda iz Pule. Ovaj glazbeni spektakl, u jedinstvenoj atmosferi antikne Arene, možda je posljednja prilika u Hrvatskoj za uživanje u prekrasnoj glazbi i bravurama glazbenog virtuoza.
Carrerasu će se na pozornici pod zvjezdanim nebom pridružiti i Ana Rucner, naša vrsna čelistica i dobitnica 28 domaćih i svjetskih nagrada, a sa svjetski poznatim glazbenikom zapjevat će i Martina Zadro, jedna od vodećih hrvatskih sopranistica.

Foto: Press