fbpx

Jurica Popović objavio video spot za pjesmu Adam i Eva

Video…

Jurica Popović– Veliko je umijeće pronaći svoj životni put, koji bi ispunio naša očekivanja, podigao kvalitetu našeg života na raznim nivoima, a pri tome bio od koristi i drugima. Balans između javnog života i unutrašnjeg mira je ideja pjesme Adam i Eva, što nikako ne znači bježanje od onoga što svakodnevica nosi, sa svim njenim grubostima s jedne strane i veseljem s druge strane – rekao je Jurica Popović.
Nakon što je u srpnju ove godine Jurica Popović objavio novi singl Adam i Eva koji je ujedno i najava albuma ‘Adam i Eva – Zajedno smo jači’, ovih dana objavljen je i video spot uz novu pjesmu.
– Ipak, postavlja se pitanje, zašto smo došli u evolucijsku slijepu ulicu kada je u pitanju ljudsko ponašanje? Što to čovjek griješi s korištenjem svoje slobodne volje? Hoće li se otrijezniti i kada? Video spot za ovu pjesmu je sniman na lokaciji starorimskoga grada Narona u mjestu Vid, pored Metkovića. Ideja je da sam obučen u senatorsku togu i pokušam dočarati mislioca i cara Marka Aurelija, koji je koristio svoju poziciju da kroz osobne meditacije inspirira i pomaže ljudima u svome okruženju. Ovim putem zahvaljujem muzeju Narona na ustupljenom prostoru i susretljivosti. Kao i više puta do sada, kada sam u Metkoviću, Marin Veraja odradi video na visokoj razini – poručuje Jurica Popović.

Al` kada si brand
Svakome si frend
Postao si brand
Shake a hand, shake a hand

Video snimao, montirao i editirao: Marin Veraja za Studio Veraja
Video osmislio: Jurica Popović
Prateći vokali: Jadranka Krištof, Dragan Brnas i Matija Vuica
Snimao, miksao: Mihael Blum
Masterizirao: Goran ” La Chic” Martinac
Snimano u studiju „Magic Music“
Glazba, tekst i aranžman: Jurica Popović

Foto: Marin Veraja za Studio Veraja
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=VsoPUM6gGHw[/embedyt]