Mala scena online: Priča o glasu Buge Marije Šimić i Morane Dolenc
By redakcija On 3 tra., 2020 At 09:38 AM | Categorized As Kazalište, Kultura | With 0 Comments

Online…

Priča o glasuKazalište Mala scena će u subotu, 4. travnja u 17 sati, uživo prenositi predstavu Priča o glasu Buge Marije Šimić i Morane Dolenc, namijenjenu najmlađima od 1,5 godine naviše.
– I ovaj prijenos dio je inicijative Mala scena online u kojem, uz prijenose predstava, na Facebook i Instagram stranici kazališta svakoga dana dva puta dnevno pričamo priče, anegdote, dijelimo iskustva i korisne savjete – poručuju iz kazališta.
Priča o glasu otkriva publici kako nastaje glas, kako funkcionira, otkriva kako glas direktno povezuje osobu s drugom osobom, postavlja pitanje možemo li uhvatiti glas i otkriva da nema velike razlike između beba, odraslih osoba i na kraju krajeva, opernih pjevača. Ljudsko glasanje zapravo je pjevanje, a glas najbliži način komunikacije između ljudi. Čak i ako ne čujemo zvuk glasa, možemo osjetiti njegove vibracije. Predstava potiče djecu na glasanje, upoznavanje sebe i svoga tijela, igranje s glasom i tijelom te oslobađanje glasa – pa tako i svoje osobnosti.
– Kazalište Mala scena jedino u Hrvatskoj uživo prenosi izvedbe svojih predstava, koje se nakon izvedbe mogu pogledati i naknadno, na zahtjev. Izvedbe predstava u sklopu inicijative „Mala scena online“ moguće je pokloniti nekome za rođendan, a dostupni su i grupni popusti. Pristup prijenosu dostupan je po cijeni od 35 kuna na sljedećem linku: tiny.cc/4f9amz. Cijena vrijedi za jedan uređaj tako da cijela obitelj može uživati u kazališnom iskustvu iz prvog reda – pozivaju iz kazališta.
Ostanite doma i pratite „Malu scenu online“!

Foto: Press

comment closed