fbpx

Nina Badrić i Predrag Martinjak: Dani i godine!

Novi hit…

Pjesmom ‘Dani i godine’ Nina Badrić, glazbena diva i ljubimica regije, nakon gotovo pet godina studijske stanke najavljuje novi album

Nina Badrić– Pjesma ‘Dani i godine’ nastala je u jednom dahu. Napisali smo je zajedničkim snagama Nina i ja, a valjda se ta iskrena emocija prepoznaje na prvo slušanje pa ju ljudi odmah i zavole – rekao je o novoj pjesmi Predrag Martinjak.
Nina BadrićNova pjesma ‘Dani i godine’ osvaja na prvo slušanje, a glazbu i tekst potpisuje autorski dvojac Nina Badrić i Predrag Martinjak. Nina ostaje vjerna svome glazbenom izričaju čvrstom popu s kojim osvaja publiku već više od dva desetljeća. U režiji Darka Drinovca, Nina je snimila video spot za novu pjesmu u palači Gvozdanović u srcu Zagreba. Zanosna glazbenica zablistala je u kreacijama Juraja Zigmana i eNVy room-a, hrvatskih najtraženijih dizajnera, Nina Badrić, Saša Jokovićza make up zadužen je njezin dugogodišnji make up artista Saša Joković.
Ova pjesma će se zasigurno pjevati u pulskoj Areni 8. kolovoza 2016. godine kad Ninu čeka koncert ljeta kojim će proslaviti prvih 20 godina zavidne karijere. Oni koji su čuli pjesmu ‘Dani i godine’ proglasili su je nasljednicom ‘Čarobnog jutra’. A sigurni smo da će Nina Badrić i novom pjesmom dotaknuti mnoga srca te s pravom zadržati titulu ‘ljubimice regije’.

Foto: Press