fbpx

Petar Grašo: Veliki je izazov nastupiti u Areni!

U Puli…

Petar Grašo​- Velika mi je želja bila nastupiti u jednoj od najljepših arena na svijetu. Nakon spektakla koji smo imali u splitskoj Areni velik je izazov to nadmašiti, no imam veliko strahopoštovanje prema ovom amfiteatru, te zajedno s mojim timom naporno radim da publici uistinu priuštimo jedinstveni užitak i nezaboravan provod, a ovaj put sve pod vedrim nebom. Bit će to prava kruna 20 godina moje karijere! – rekao je Petar Grašo.
Jedan od najizvođenijih glazbenika u posljednjih 20 godina – Petar Grašo, u Puli je najavio veliki koncertni spektakl, u jednom od najljepših amfiteatara u Europi – Areni u Puli.
Petar Grašo, Boris Miletić, Tonči HuljićDobrodošlicu mu je poželio i gradonačelnik grada Pule Boris Miletić, koji je na press konferenciji ispričao anegdotu kako je poznatog glazbenika upoznao:
– Bilo je to dok sam još bio student, pa sam Grašu tražio da me s društvom ubaci na Doru, i on nam je to riješio. Iznimno mi je drago što grad Pula sada njega ugošćuje u našem prekrasnom amfiteatru.’
27. srpnja uz Grašu će pjevati i najplodniji kompozitor s ovih prostora – Tonči Huljić Tonči Huljićsa svojim bendom Madre Badessom.
– Mene velike emocije vežu za Pulu i iznimno se radujem ovom nastupu, jer da nije Pule ne bi bilo ni mene, naime moji su se roditelji upoznali u ovom gradu – otkrio je Huljić, te najavio kako je kao velikom obožavatelju Magazina, Graši obećao da će, uz svoje, u Puli izvesti i neke jako stare i jako voljene hitove popularnog benda.

Foto: Press