fbpx

Pickbox TV – Nashville i Dečki s Madisona

Stižu zabavne večeri ispred Pickbox TV-a

Baš kao u dobra, stara, nostalgična vremena, na Pickbox TV dolaze hit-serije koje će vašu obitelj okupiti ispred ekrana i odvesti u neke druge svjetove

Pickbox TV od 5. rujna u večernjem terminu prikazuje tri fenomenalne serije uz koje je zabava s cijelom obitelji zajamčena! Večeri će otvarati detektivski klasik Poirot (Agatha Christie’s Poirot), glazbena serija Nashville pružit će kombinaciju glazbe i drame, a jedna od najboljih serija u povijesti, Dečki s Madisona (Mad Men), probudit će nostalgiju i odvesti gledatelje u šezdesete godine prošlog stoljeća.

Poirot (Agatha Christie’s Poirot), od 5. rujna u 20 sati

Fiktivni belgijski detektiv Poirot jedan je od najpoznatijih na svijetu, a stvorila ga je spisateljica Agatha Christie. Nevjerojatna je činjenica da se ovaj kultni detektiv pojavljuje u 33 romana, jednoj predstavi (Black Coffee) i više od 50 kratkih priča koje su objavljene između 1920. i 1975. godine.

U popularnoj seriji koja se sastoji od sveukupno 70 epizoda, Poirota glumi genijalni glumac David Suchet. Svaka epizoda adaptacija je romana ili kratke priče Agathe Christie, a Poirot je glavni detektiv u istrazi zločina, najčešće ubojstva. Ova britanska serija idealna je za početak serijskog maratona!

Nashville, od 5. rujna u 21 sat

Megapopularna američka serija Nashville sa zaraznim pop-melodijama, dramatičnom atmosferom i zvjezdanom glumačkom postavom otopit će srca svima, čak i onima koji nisu nužno fanovi glazbenih serija. Pametna i iskusna mješavina drame, glazbe i političke intrige s elementima sapunice, serija Nashville može se pohvaliti brojnim nagradama, pohvalama kritike, velikom gledanošću, ali i dugovječnošću.

U glavnim ulogama su Connie Britton kao Rayna Jaymes, legendarna superzvijezda country-glazbe čija slava počinje blijedjeti, i Hayden Panettiere kao Juliette Barnes, mlada i ambiciozna zvijezda u usponu. Ove snažne i odlučne glazbenice znaju što žele te pokreću radnju serije koja se ubrzo pretvara u rivalstvo. Impresivna serija s brojnim glazbenim hitovima koje ćete poželjeti pjevati prikazuje se na Pickbox TV kanalu odmah poslije Poirota, u 21 sat.

Dečki s Madisona (Mad Men), od 5. rujna u 22 sata

Smještena u šezdesete godine prošlog stoljeća na Manhattanu u New Yorku, ova nagrađivana serija prati karizmatičnog direktora marketinške agencije Dona Drapera (Jon Hamm). Draper je čudan i tajanstven, ali ga diljem marketinškog svijeta naširoko smatraju genijem: pokazalo se da su neke od najpoznatijih reklamnih kampanja u povijesti upravo njegove kreacije. Radnja serije prati ljude u njegovu životu, kako privatnom, tako i poslovnom.

S brojnim pohvalama kritičara za scenarij, glumu, režiju, vizualni stil i povijesnu autentičnost, serija Dečki s Madisona osvojila je mnogobrojne nagrade, uključujući 16 Emmyja i 5 Zlatnih globusa. Smatra se jednom od najvećih televizijskih serija svih vremena i dijelom zlatnog doba televizije s početka 21. stoljeća, što je čini idealnom za kraj serijskog maratona. Gledajte je svaki dan na Pickbox TV-u od 22 sata.

Foto: Press – Mediavision/Nina Remenar