fbpx

Siniša Bevanda: Ponosan do neba! I svaki poraz je lekcija!

Portugal…

Sinisa Bevanda, Franka Batelic, Zlatko Turkalj– Ponosan do neba! I svaki poraz je lekcija. Bilo je lijepo i bilo je teško… ali stojimo uzdignute glave baš onako ‘svakako’… malo razočarani, puno sretni, zadovoljni i umorni. Sutra je novi dan! Kada bih vam samo mogao pročitati sve pozitivne poruke koje Franka dobiva, znali biste koliko sretni na kraju čekamo taj novi dan i nove pobjede. Hvala svima! – napisao je na društvenoj mreži Frankin menadžer Siniša Bevanda.
Finalisti prve polufinalne večeri Eurosonga 2018. koje je održano u Portugalu su: Austrija, Estonija, Cipar, Litva, Izrael, Češka, Bugarska, Albanija, Finska i Irska.
Franka Batelić, Siniša Bevanda– Trema pred nastup je tu, ali riječ je o pozitivnoj tremi. Bit će genijalno večeras i jedva čekam napokon stati na tu pozornicu. Na njoj se osjećam kao doma od prvoga trenutka, odnosno od prve probe. To se nije promijenilo sve do sada. Nadam se da će se gledateljima svidjeti nastup večeras i da će biti ponosni – poručila je Franka Batelić prije nastupa.
HRT-ova predstavnica Franka Batelić je nastupila 12. po redu s pjesmom ‘Crazy’. Prvu polufinalnu večer izbora Eurosong prvi put su vodile četiri voditeljice; Catarina Furtado, Daniela Ruah, Filomena Cautela i Sílvia Alberto. Druga polufinalna večer na rasporedu je u subotu.

Foto: Siniša Bevanda društvena mreža, Press arhiva