fbpx

Predstava Slučajni perverznjak zatvara kazališnu sezonu!

Vinkovci…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

– To nije predstava o porno filmovima, niti o nekom preverznjaku kojeg treba izopćiti iz društva. Ne, to je priča o svima nama koji često vrtimo razne maštarije, ali sebi ne priznajemo da ih imamo – rekao je Goran Grgić nedavno u razgovoru za portal Scena.hr o predstavi ‘Slučajni perverznjak‘.

Goran Grgić, Vladimir Andrić

Gradsko kazalište ‘Joza Ivakić‘ Vinkovci zatvorit će kazališnu sezonu 12. lipnja 2016. godine izvedbom urnebesne komedije ‘Slučajni perverznjak‘ Andrewa Goffmana u režiji Gorana Grgića i izvedbi Vladimira Andrića.

– Ponajviše smo se fokusirali na to, da sve što Vladimir izgovori prođe kroz njega i da to prilagodi i prihvati kao svoju priču. Vjerujem da će se i publika, ponajprije muška, pronaći u nekim detaljima, prepoznati se i nasmijati vlastitim dječačkim fascinacijama i maštarijama. Zabavna priča, koju smo zatvorili u lagani okvir iz kojeg glumac ima slobodu razigravanja i nadogradnje igre. Siguran sam da će se predstava, svakom novom izvedbom, kroz interakciju s publikom, obogaćivati – ispričao je Grgić za portal Scena.hr.

Vladimir Andrić, Slučajni perverznjak

U svojoj 14. kazališnoj sezoni Gradsko kazalište “Joza Ivakić” imalo je čak šest premijernih naslova, tri predstave za odrasle i tri za djecu. Tako su pred najmlađu vinkovačku publiku došla ‘Tri praščića’ te dvije koprodukcije s Dječjim kazalištem Branka Mihaljevića u Osijeku, ‘Pinokio’ te mjuzikl ‘Čarobni kolač’. Uz koprodukciju s Kazalištem Virovitica i predstavu ‘Nećeš razbojniče’, tu su još ‘Slučajno prijateljstvo’ i za kraj sezone ‘Slučajni perverznjak’.

Monodrama Andrewa Goffmana stajala je godinama u ladici Gorana Grgića, kojo ju je prošle godine odlučio postaviti na scenu s mladim vinkovačkim glumcem Vladimirom Andrićem. Slučajni perverznjak, na duhovit i zabavan način donosi životnu priču o seksualnom sazrijevanju. Zbog velikog interesa publike upravo će ova predstava zatvoriti sezonu, 12. lipnja s početkom u 20,00 sati.

Nova, 15. kazališna sezona, Gradskog kazališta ‘Joza Ivakić’, uz premijeru ‘Čarobnog kolača‘ u Osijeku donosi ‘San ljetne noći’ Jasena Boka u režiji Dražena Ferenčine i koprodukciji s Kazalištem Vinkovci te komediju ‘Tri treća tromjesječja’ Nine Horvat i ‘Crvenkapicu’ u režiji Frane Marija Vranković.

Foto: Press