fbpx

Željka Veverec: Živim za glazbu!

Mangroove…

U svijetu glazbe sam slobodna, čista, prisutna istinska ja, rekla je pjevačica za portal Scena.hr

Željka VeverecGrupa ‘Mangroove‘ nedavno je snimila novu pjesmu ‘Pokušaj‘. U nježnoj ljubavnoj baladi grupi se pridružio i poznati glazbenik Dado Topić. Pjevačica grupe Željka Veverec kaže da je svijet glazbe najljepši svijet koji poznaje, a za glazbu živi.
– Prvim albumom ‘Svijet za nas’ stvorili smo neki svoj svijet, pa kročimo malo težim putem. U svijetu glazbe me ništa ne smeta jer tamo sam slobodna, čista, prisutna istinska Željka Veverecja. Ipak, u glazbenom svijetu postoje ljudi i smeta me kako se ponekad odnose prema muzici i prema muzičarima te međusobno, ali tako je to sa svjetovima – rekla je pjevačica za portal Scena.hr. Grupa ‘Mangroove’ nastala je 2003. godine.
– Grupa je nastala tako što su se entuzijastični mladići okupili i svirali fuzije i mješavine svega onoga što vole. To je neko fizičko rođenje. Ja tada nisam bila prisutna, ali ubrzo na inicijativu Tonija klavijaturiste, koji je nekako pokretao kreativne kotačiće, tražili su Željka Veverecženski vokal više kao eksperiment. Nisu ni oni sami znali što će se dogoditi. Od te postave ostali smo samo Toni i ja – kazala je. Željka ističe da sve što zarade ulažu u svoju glazbu .
– Radimo na sto strana, iskorištavamo svoje talente najbolje što možemo ili se barem trudimo, pa imamo dovoljno za režije i za svoje male luksuze i naravno za glazbu. Nekad je bolje, nekad je gore, ali zapravo imamo sve što nam treba – objasnila je Željka i dodaje:
– Želim samo da budemo zdravi, tako da možemo još svirati i rasti u glazbenom smislu, da možemo snimiti još lijepih albuma koji će oboriti publiku i kritiku.

Foto: Vanja Vučinić, Željka Veverec priv. album