fbpx

Bagghy torbe: Originalne, zabavne i glamurozne!

Zagreb…

Bagghy torbeJučer su na otvaranju dućana u Zagrebu i predstavljanju Bagghy torbe i asortimana bili brojni poznati: Iva Balaban, Emina Šokota, Marija Bišćan, Matea Ibanez, Ana Tomečak, Antonija Stupar Jurkin, Ana Miščević, Anita Beriša i brojni drugi. Uz medije i prijatelje svečanom otvorenju prisustvovali su i bivši nogometaši Boško Balaban, Igor Bišćan, Tomo Šokota i brojni drugi.
Postoji neka neobjašnjiva veza između žena i Bagghy torbetorbi, a Bagghy torbe potvrdit će tu neraskidivu ljubav. Da pitate žene diljem svijeta koja je njihova najveća modna ljubav, sve bi jednoglasno odgovorile – torba. Stoga torba kao glavni modni ženski imperativ mora biti originalna, zabavna i glamurozna, a upravo Bagghy torbe  zadovoljit će ukus svake suvremene žene koja slijedi svoj vlastiti modni instinkt.
Bagghy torba nije samo obična torba, to je torba inspirirana umjetnošću, torba koja odiše prošlošću i koja Vas svojim bogatim printovima i fotografijama vodi na putovanja diljem svijeta, ali i vraća u prošlost. Svaka torbu karakteriziraju otisnute fotografije New Yorka, Londona, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn ili romantične Provanse, dajući im bezvremenski pečat elegancije i nosivosti, bili u večernjim ili dnevnim prilikama.

Foto: Press