fbpx

Martina Hohnjec: Iza scene Dies Gaudii!

Nova kolekcija…

Sjajno smo se zabavili, napravili puno odličnog materijala i otkrili predivna mjesta u Istri, otkrila je Martina.

Dies GaudiiDizajnerski dvojac Dies Gaudii u Istri je snimio modni editorijal za svoju novu kolekciju vjenčanica. Fotografkinja Martina Hohnjec je ispričala kako je bilo na ovom modnom putovanju, a kroz svoju priču je otkrila kako je nastala njihova kampanja.

Ne kaže se uzalud da najbolje stvari dođu spontano… 

Tako je nastala i naša priča. Dizajnerice Ivanu i Andrijanu iz Dies Gaudiia sam upoznala prije skoro godinu dana, na jednom modnom eventu. Još od tada smo dogovarale fotkanje, no puno posla i manjak vremena nam nije išlo na ruku.
Prije mjesec dana, odluka za fotografiranje je pala i cure su se bacile u šivanje nove kolekcije. Nakon mozganja što, kako i gdje, odluka je pala na idilično malo mjesto Bale u Istri. Jedino što nam je preostalo je utrpati stvari u auto i krenuti…

Kava, frizura i šminka

Dies GaudiiNismo odmakli daleko od Zagreba, a kavopije su već tražile pauzu! Kako bih se i sama pridružila tom ritualu, a kavu ne pijem, odlučila sam se za pola litre čokoladnog mlijeka. Završit ću ovdje priču i reći da nakon toga Ivanina zelena suknja više nikada nije bila ista.
Predivno vrijeme i pregršt elana rezultiralo je brzim dolaskom na prvo odredište, frizerski salon Artistic u Vinkuranu kraj Pule. Kristina nas je dočekala kao stare prijatelje i odmah se Dies Gaudiibacila na posao. U frizuru je idealno ukomponirala naše želje i najnovije trendove.
Nakon dobre frizure, red je i na šminku. Ivana, Makeup Artist Anavi je i ovoga puta obavila sjajan posao i Kristinu preobrazila u pravu divu.Nakon što smo završili sa uljepšavanjem, raspakirali smo stvari na parkiralištu (da, totalno damski) i krenuli sa finalnim pripremama.

Fotkanje je krenulo…

Dies GaudiiOdmah u centru Bala, otkrili smo preslatku jazz konobu Kamene priče. Dečki su obavljali zadnje pripreme prije službenog otvaranja za novu sezonu pa su nas kroz fotkanje pratile najdivnije jazz melodije, te naše, već sjajno raspoloženje, podigle na maksimum. Sjajno smo se zabavili, napravili puno odličnog materijala i otkrili predivna mjesta u Istri. Prijavite se na Timeless newsletter i budite prvi koji će vidjeti fotke nove kolekcije Dies Gaudii vjenčanica.

Foto: Martina Hohnjec / Tomislav Lovro Pavleka

Vjenčanice: Dies Gaudii
Model: Kristina Vidaković
Šminka: Makeup Artist Anavi
Frizura: Kristina Novak for Artistic
Nakit: Emma & Nala Jewelry / Korkyra
Shoes: Marry Ed