Praizvedba predstave ‘Zvukolika šuma’
By redakcija On 6 tra., 2017 At 01:56 PM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Za djecu…

Zvukolika šumaTeatar Puna kuća najavljuje praizvedbu predstave za djecu ‘Zvukolika šuma‘, koja će se održati u nedjelju 9. travnja 2017. godine, s početkom u 11.00 sati u Zmajevom gnijezdu – Kazalištu Mala scena. Namijenjena je djeci dobi 3 do 10 godina.
Predstava govori o osnovnim glazbenim pojmovima, a inspirirana je pričom Lucije Stanojević. Autorski je potpisuju i izvode violinistica Lucija Stanojević i glumica Svetlana Patafta, koja potpisuje i režiju. Glazba se izvodi uživo na sceni, a napisala ju je Lucija Stanojević. Glazbene zagonetke je osmislio Aljoša Vuković, a scenografiju izradio Amir Sinanović.
– Ovo je interaktivna predstava u kojoj publika sudjeluje u izvođenju određenih glazbenih i ritmičkih etida zajedno s izvođačima. Prikazivanjem konkretnih strukturalnih cjelina koje se odnose na zvuk, ritam i melodiju u kombinaciji s fizičkim izričajem, ili vizualnim podražajem, djecu se priprema za njihovo samostalno istraživanje u procesu učenja različitih aspekata glazbe – poručuju iz kazališta.

Vrijeme: 09. travnja 2017. godine u 11.00 sati – predstava Zvukolika šuma
Mjesto: Zagreb; Kazalište Mala scena, Medveščak 2

Foto: Press

comment closed