fbpx

AH Servisi diljem Hrvatske daruju vozačice za Dan žena!

Tjedan žena…

Dan ženaAH Servisi, i to njih 40 diljem Hrvatske, ove godine posebno će proslaviti Dan žena te tom prigodom darivati sve žene vozačice, korisnice AH Servis usluga. Naime, u periodu od 1. do 8. ožujka 2014. svaka žena koja doveze svoje vozilo na uslugu iz promotivne akcije dobit će pilates loptu, kao i mogućnost za sudjelovanje u AH Servis kvizu znanja u kojem se može osvojiti vrijedna nagrada: trodnevni aranžman za 2 osobe u Termama Tuhelj.
Dakle, u spomenutom periodu, svaka dama može dovesti svoje vozilo u jedan od četrdeset AH Servisa u Hrvatskoj i za korištenje jedne od navedenih usluga, kao poklon dobiva veliku pilates loptu. Usluge za koje vrijedi ova akcija su kupnja i zamjena Textar kočnica zajedno s kupnjom i zamjenom Bosch brisača te redovni servis vozila koji uključuje Wix filtere i Castrol ulje zajedno sa zamjenom brisača Bosch. Ova super ponuda koja će obradovati svaku vozačicu vrijedi u navedenom periodu ili do isteka zaliha. Osim toga, kako bi njihov dan zaista bio poseban, svaka dama koja iskoristi ovu akciju ima mogućnost sudjelovanja i u AH Servis kvizu znanja na koji se može prijaviti od 8. do 14. ožujka na www.ahservis.hr/kvizznanja. Najbrža dama koja odgovori točno na najviše pitanja osvaja trodnevni paket za 2 osobe u kojem mogu više saznati o pozitivnim učincima termalnog blata, uživati u sauni u najvećem Svijetu sauna i osjećati se kao kraljica na posebnoj dvorskoj večeri u a la carte restoranu Dvorac Mihanović.
Drage dame, AH Servis cijeni vozačice zato proslavimo zajedno vaš tjedan i Dan žena. Servisirajte svoje vozilo i ostanite fit!

Foto: Press