Ljepotica dana Nera Lešić: U Istanbulu živim svoj san!
Piše: redakcija On 9 ruj., 2014 At 10:54 AM | Categorized As LifeStyle, Moda | With 0 Comments

Istanbul…

Nisam dugo morala nagovarati svoje da me puste, shvatili su da je to najbolje, kaže Nera

Fotogalerija

Nera Lešić– Javila mi se internacionalna bookerica iz modne agencije koja je vidjela moj potencijal i pozvala me da radim za njih. Nisam dugo morala nagovarati svoje da me puste, shvatili su da je to najbolje što mi se moglo dogoditi toga trena, i eto sad sam u Istanbulu, živim svoj san – rekla je za portal Scena.hr Nera Lešić.
Ljepotica dana portala Scena.hr Nera Lešić (20) prije godinu dana otkrila je kako joj je oduvijek bio san hodati svjetskim modnim pistama. Velika joj je želja bila i raditi posao modela i izvan granica Hrvatske. U Istanbulu joj se i san počeo ostvarivati.
– Jako dobro sam podnijela i svoj prvi let avionom, kao i svoj prvi tako dalek put od kuće. Ovdje živim u kući s još sedam cura, odlično se slažemo. Svaki dan su nam castinzi, na koje nas vozi naš privatni vozač, svi nas tretiraju jako dobro u agenciji, pa nikada ne dolazi do problema – dodaje Nera.
U Istanbulu je jako dobro prihvaćena zbog svoje plave kose, a grad ju je potpuno oduševio.
– Turci su jako zanimljivi ljudi. Kad šetam gradom svi me gledaju s divljenjem zbog moje plave kose, koju oni nemaju prilike baš često vidjeti, i to mi je jako simpatično, čak me znaju pitati i da se slikam s njima. A grad me je oduševio svojom veličinom, milijunima ljudi koji jure, ogromnim šoping centrima, ljepotom grada. Po povratku doma nadam se da ću više raditi u Hrvatskoj i da će mi odlazak u Istanbul u tome pomoći, a kasnije i prilika da radim u nekom drugom europskom gradu – zaključila je lijepa Nera.

Foto: Željko Vidinović, Iven Mastin
Fotogalerija:

comment closed