fbpx

Amanda Prenkaj: Uzbuđena sam jer mi se ispunila želja

Sarajevo Film Festival…

Mlada glumica kaže da je sjajno to što filmski festival nudi priliku mladim glumcima koji tek istražuju filmski prostor

Amanda Prenkaj– Osjećam se počašćeno i iščašeno – rekla je uzbuđeno mlada glumica za portal Scena.hr. Amanda Prenkaj sudjeluje na devetoj obrazovnoj platformi Talents Sarajevo u programu Sarajevo Film Festivala koji je namijenjen mladim filmskim profesionalcima iz regije. Sarajevo Film Festival će se održati od 14. do 22. kolovoza 2015. godine
– Nemoguće je ne biti uzbuđen kad se ispune tvoje želje. Mislim da je sjajno što Sarajevo Film Festival nudi priliku mladim glumcima koji tek istražuju filmski prostor jer ja sam do sada glumila u studentskim filmovima i kao epizodist u nekoliko naših serija – kazala je Amanda. Dodaje kako bi voljela dobiti, onako spontano, poziv na audiciju za film koja je baš po njezinoj mjeri.
– A trenutno radim dvije nove predstave.  Moje matično kazalište ‘Žar ptica‘ priprema predstavu ‘Pinokio’ u režiji Želimira Mesarića, a ja ću igrati nestašnog drvenog lutka. I u kazalištu Exit radimo na novom autorskom projektu Saše Anočića ‘Nas dva i ja’. Obje ekipe su za poželjeti – otkrila je glumica.

Foto: Amanda Prenkaj priv. album