Ana-Marija Petin: Treba unaprijediti položaj žena na selu
Piše: Snježana Županović On 3 stu., 2015 At 02:28 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Osijek i Virovitica…

Zalaže se i za razvoj poduzetništva i proizvođača

Ana-Marija PetinHSS-ova kandidatkinja  za IV. Izbornu jedinicu na listi Domoljubne koalicije Ana-Marija Petin obišla je građane Osijeka. U šetnji je razgovarala s građanima o aktualnim problemima. Posjetila je i tržnicu gdje su građani mogli postaviti pitanja o programu koji zastupa. Također je saslušala probleme na koje nailaze u poslovanju mali poljoprivredni proizvođači i obrtnici.
– Ovakvi oblici neposrednog kontakta s građanima zacijelo su jedan od najdjelotvornijih načina Ana-Marija Petinistinskog osluškivanja bila i očekivanja našeg pučanstva. Zbog velikog interesa građana, HSS će nastaviti s prezentacijom programa i druženjem s građanima – naglasila je Petin koja kroz program HSS-a želi vratiti vjeru da Slavonija, Baranja  i Podravina mogu postati regija s najvećom stopom rasta BDP-a u Hrvatskoj. Petin se zalaže za razvoj malog i srednjeg poduzetništva, konkurentne poljoprivrede, ruralnog prostora i kontinentalnog turizma te naglašava kako je jedan Ana-Marija Petinod glavnih ciljeva i razvoj infrastrukturnih sustava, unaprjeđenje sustava zaštite okoliša  i razminiranje preostalog prostora od mina. HSS-ova kandidatkinja  za IV. Izbornu jedinicu družila se i s građanima Virovitice. Petin, kao jedinu ženu na listi Domoljubne koalicije, podržale su i članice Organizacije žena HSS-a ‘Hrvatsko srce‘.
Ana-Marija Petin– Potrebno je unaprijediti položaj žena na selu jer su one temelj  kućanstava i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i imaju nezaobilaznu ulogu u očuvanju tradicije, običaja i kulture – rekla je Ana-Marija Petin.

Foto: Press

comment closed