fbpx

Anita Schmidt: Kuhanje je seksi!

S glumicom u kuhinji…

Anita je za portal Scena.hr ispričala kako se snalazi u kuhinji, za koga obožava kuhati te na koja je jela izuzetno ponosna

Anita SchmidtGlumica već nakon jutarnje kave razmišlja što bi mogla ‘zakuhati’ suprugu. Anita Schmidt obožava kuhati, ali je i veliki gurman. Kaže kako nema najdraži recept.
– Totalna sam izjelica, volim sve i svašta jesti i kuhati – otkrila je Anita za portal Scena.hr. Ukusna jela voli pripremati za supruga, obitelj i prijatelje.
– Još se nitko nije žalio, a nije se valjda ni usudio, naime djelujem opako – naglasila je uz osmijeh. Saznali smo na koja jela je ponosna.
– Ako baš moram izdvojiti onda je to baklava, sarma, a za pečenje mesa sam majstorica – pohvalila se Anita. Glumica se prisjetila i jedne nezgode iz kuhinje.
Anita Schmidt– Kad sam jednom radila šećernu glazuru za tortu, dosta je šećera završilo na mojoj lijevoj ruci umjesto na kori od torte. Bilo je strašno bolno za mene. Dobila sam i gips, a mom perverznom mužu padale su svakakve ideje dok mi je pomagao kod tuširanja – šaljivo je ispričala glumica.
Anita nam je otkrila je li ikad kuhala u seksi izdanju.
– Svako kuhanje je seksi. Iz mjera predostrožnosti da se ne opečem, za vrijeme kuhanja ipak stavim makar pregaču za obranu strateških mjesta, a kad hrana stigne na stol, onda ‘ihaaj’! Mogu vam reći da je perilica za suđe vrlo interesantna u nastavku… – našalila se glumica za portal Scena.hr.

Foto: Anita Schmidt priv. album