fbpx

Anja Alavanja Romac obožava UFC borbe i borce!

Voditeljica na Fight Channelu…

Anja Alavanja Romac– Nakon povratka s rodiljnog dopusta, počela sam razmišljati o odlasku s CMC-a i u pravo sam vrijeme dobila poziv od ljudi s kojima sam radila na Novoj TV.  Kako je riječ o odličnoj ekipi koja zna televizijski posao, prihvatila sam ponudu da radim kao voditeljica na Fight Channelu, kanalu koji je gledan u čitavoj regiji i koji ima nevjerojatnu perspektivu. A i veliki je izazov promijeniti tematiku i s estrade prijeći na sport, koji oduvijek obožavam – za portal Scena.hr otkrila je lijepa Anja Alavanja Romac. Voditeljica je oduševljena novim angažmanom. Nježna voditeljica obožava UFC borbe, a otkad radi na Fight Channelu borbe su joj još, kaže, napetije.
– Od UFC boraca bih istaknula Nick Diaza, sviđa mi se njegova drskost, a odličan mi je i Roy Nelson – čisto zbog frizure, pratim Stipu Miočića i naravno Cro Copa – kazala je lijepa Anja. Ekipa je u fazi formiranja informativne redakcije i programa.
–  A pokrenut ćemo Fight Channel World s kojim ćemo pokriti cijeli svijet. A ja uskoro počinjem voditi emisiju magazinskog tipa, koja će zanimljivim, pomalo showbiz pristupom pokriti vijesti iz svijeta borbi (nutricionizam, zarade, supruge….). U svakom slučaju, emisija će biti zanimljiva i osobama koje nisu toliko lude za samim borbama – zaključila je Anja.

Foto: Press Scena.hr