fbpx

Barbara Kolar: Drago mi je da sam dio tima Antene Zagreb

Za Scena.hr…

Rođendan Antene Zagreb uz koncert deset najboljih izvođača po izboru slušatelja, među kojima su Parni valjak, Gibonni, Massimo, Vatra, Psihomodo pop, Neno Belan, Hladno pivo, Urban, Pavel

Barbara Kolar– Na radiju radim više od dvadeset godina i kad je kretala Antena, meni je zapravo najveći izazov bio, a to je ono i s čime se Antena tada susretala, da se radio prezentira na potpuno drugačiji način, nego što se prezentirao do tada. Meni je drago da sam dio tima Antene Zagreb. Antena ima svrhu i zna se što se želi postići. Iza Antene stoji veliki rad – rekla je Barbara Kolar za portal Scena.hr. Barbara kaže da su ljudi s kojima radi na Anteni puno više od kolega. Dodaje da se u radio zaljubila još kao dijete jer se u njezinom domu radio stalno slušao. Barbara se prisjetila i nekih anegdota s gostima – Oliver Dragojević je na Anteni Zagreb čistio ribu, a rukometaši su u pola sedam ujutro jeli kobasice i pili pivo. Antena Zagreb slavi deseti rođendan, a proslavit će ga 17. svibnja velikim koncertom u Zagrebu. Na rođendanskom koncertu Barbara Kolarpod nazivom ‘Velikih 10 Antene Zagreb’ će nastupiti deset najboljih izvođača po izboru slušatelja, među kojima su Parni valjak, Gibonni, Massimo, Vatra, Psihomodo pop, Neno Belan, Hladno pivo, Urban, Pavel i gosti iznenađenja. Umjetnički direktor rođendanskog koncerta je Nikša Bratoš.
– Okupiti deset uistinu najjačih izvođača na jednome mjestu govori mnogo o Anteni Zagreb kao najuspješnijoj radijskoj postaji i odnosu koji ima s glazbenicima. Ovako nešto nismo uspjeli napraviti ni na Porinu. Bit će to nezaboravan koncert – zaključio je Bratoš.

Foto: Scena.hr