fbpx

Na otvorenju Brewdogsa Zvonimir Boban, Mavrović…!

Zagreb…

Zvonimir BobanSinoć je gastronomska ponuda hrvatske metropole obogaćena svečanim otvorenjem restorana ‘Brewdogs – American Restaurant & Sports Bar’. U predivnom ambijentu Brewdogs bara te u opuštenoj atmosferi uz zvukove američkog rocka i bluesa uživali su i brojni poznati kao što su Zvonimir Boban, Željko Mavrović, Zlatko Horvat, Gordan Giriček, Zoran Primorac, Igor Pokrajac, Dubravko Šimenc, Ivan Capan, Fran Paškvalin, Renata Sopek, Mila HorvatAna Begić Tahiri, Ante Vrban, Ronald Braus, Marija Borić te brojni drugi.
BrewdogsNa sinoćnjem otvorenju, svi gosti su se uvjerili kako je Zagreb konačno dobio jedinstveno mjesto za sve ljubitelje američke kuhinje, sporta i odlične glazbe. Za zanimljiv interijer Brewdogsa zaslužan je arhitekt Milan Vrančić, bivši sprinter i član naše bob reprezentacije i istinski ljubitelj sporta. Sa zidova ovog jedinstvenog mjesta smiješiti će vam se lica brojnih svjetskih sportskih heroja, donirani dresovi naših nogometaša, košarkaša, olimpijskih pobjednika kao i lica Brewdogssvjetskih rock i blues zvijezda.
Glavni chief je Mario Vešligaj, ljubitelj sporta i strastveni gastro putnik koji je karijeru započeo u zagrebačkom Intercontinentalu, dok je dio znanja i iskustva skupljao po restoranima diljem Pariza, Londona i Budimpešte. Mario će biti zadužen oduševiti nepca svih posjetitelja pravim američkim gastro delicijama – nekoliko vrsta burgera, salate, steakovi, američka rebrica, pileća krilca, krumpirići, američke palačinke te još mnogo toga, a za sve ljubitelje piva Brewdogs se pobrinuo da u svojoj ponudi ima 10 vrsta vrhunskih točenih piva. Brewdogs će zasigurno postati novo, omiljeno okupljalište svih ljubitelja dobre hrane, sporta i muzike koje će svojim cijenama biti pristupačno svima. A razgovor s Mavrovićem o sjećanju na legendarnu borbu s Lennoxom Lewisom pročitajte na linku.

Foto: Press