fbpx

Miroslav Ćiro Blažević predstavio svoj portal!

Legendarni trener…

Ćiro Blažević– Inicijativa za izradom web-stranice poznatog trenera javila se prije nekoliko mjeseci, potaknuta sve češćim predavanjima Ćire Blaževića pred raznom publikom i tvrtkama koje su prepoznale efikasnost i neizbježnost njegovih sedam faktora koji vode do uspjeha ne samo na nogometnim terenima, već i u ostalim područjima života – piše na web stranicama legendarnog trenera Ćire Blaževića.
Miroslav Ćiro Blažević jučer je službeno predstavio svoj portal www.ciroblazevic.com. A na stranici možete naći fotografije i videoisječke, razgovore. Dio web stranice namijenjen je i treningu, u kojem će se moći pristupiti online edukacijama u Školi motivacije Ćire Blaževića ili se bolje upoznati s njegovih sedam faktora uspjeha.
– Štovani nogometni zaljubljenici i poštovatelji Blaževićevog rada – želimo Vam najaviti ekskluzivne komentare Ćire Blaževića s najvažnijih utakmica predstojećeg Eurpskog prvenstva u Francuskoj (od 10. lipnja do 10. srpnja). Dakako, fokus našeg zanimanja Ćiro Blažević će usmjeriti na utakmice hrvatske reprezentacije i na dvoboje u skupini u kojoj će igrati ‘Vatreni’. K tome, najzanimljivije utakmice, ono kad se kaže utakmice s najvećim rejtingom, u svojim komentarima Blažević neće zaobići. U svemu tome možete sudjelovati i vi štovani pratitelji ove stranice. Slobodno možete postavljati pitanja gospodinu Blaževiću na sljedeći e-mail [email protected] – piše Ćiro Blažević Team.

Foto: Screenshot ciroblazevic.com