fbpx

Ove nedjelje Dalibor Petko transformiran u Maju Šuput

Čekam nestrpljivo nastup, poručio je Dalibor Petko

Ove nedjelje očekuje nas joj jedna plejada sjajnih nastupa natjecatelja koji će dati sve od sebe da nas zadive i zabave u novom izdanju showa Tvoje lice zvuči poznato. Damir Kedžo utjelovit će ekstravagantnu umjetnicu koja ostavlja bez daha, neponovljivu Josipu Lisac. Katarina Baban ovoga puta na pozornici će zaplesati u latino ritmovima i dvostrukoj muškoj ulozi – kao Maluma i Marc Anthony.

Dalibor Petko

Dalibor Petko nakon Dua Lipe opet uskače u ženske cipele. Ove nedjelje utjelovit će nenadmašnu Maju Šuput, a tek ćemo vidjeti kako će se voditeljici showa svidjeti njegova preobrazba.

– Čekam nestrpljivo da nakon nastupa pogledam Majino lice i otkrijem hoću li sljedeći dan dobiti ječmenac na oku – komentirao je Dalibor Petko izbor koji mu je dodijelila gljiva te dodao da je najviše bio na koncertima Maje Šuput i da ga je ona više puta iz publike izvukla na pozornicu.

– Kažu da ne smijem pasti u energiji, a ja ću dodati da je energija suvišna riječ i da samo ne smijem pasti – našalio se Dalibor Petko.

U liku i djelu reperice Cardi B pred žiri će izaći Maja Bajamić.

– Veliki sam fan njezinog karaktera koji je bez cenzure. Volim kod nje tu istinu kojom zrači. Zato mi je velika čast utjeloviti je – rekla je Maja te dodala da će biti izazovno nositi jako, jako visoke štikle i imati dugačke nokte na rukama.

Mario Roth utjelovit će simpatičnog Micka Hucknalla iz benda Simply Red, a Ivana Mišerić na pozornicu izlazi kao vrckava Danijela Martinović u vrijeme kada je pjevala u bendu Magazin. Rijetko viđen duet Shaire i J.Lo sa Super Bowla izvest će Mario Petreković i Saša Lozar i time u šarenom studiju prirediti veliki spektakl.

Foto: Press