Gianni Infantino poslao čestitku Vatrenima
By redakcija On 21 stu., 2017 At 11:21 AM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

HNS…

Gianni Infantino– Ovo je peti put da se Hrvatska kvalificirala za Svjetsko prvenstvo, što je uspjeh za koji su zaslužni svi koji su sudjelovali, kroz svoj trud i odlučnost. Iskrene čestitke upućujem igračima, izborniku Zlatku Daliću, cjelokupnom tehničkom i liječničkom osoblju te navijačima. Želim vam sve najbolje i radujem se skorom susretu – naglasio je u pismu predsjednik Fife Gianni Infantino, objavili su iz HNS-a.
Po plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, na adresu Hrvatskog nogometnog saveza stigle su brojne čestitke, uključujući i one predsjednika Fife te predsjednika Organizacijskog odbora Svjetskog prvenstva.
Gianni Infantino je u svojem pismu upućenom predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru poručio:
– Želio bih čestitati i vama osobno i vašoj reprezentaciji na plasmanu na najveće sportsko natjecanje na svijetu.
Hrvatska će u Rusiji biti jedan od ukupno 14 europskih predstavnika, uz Belgiju, Dansku, Englesku, Francusku, Njemačku, Island, Poljsku, Portugal, Srbiju, Španjolsku, Švedsku, Švicarsku te domaćina Rusiju.
– Kao organizatori najelitnijeg nogometnog događaja na svijetu, nećemo štedjeti truda kako bismo osigurali ugodan i radostan boravak svim sudionicima. Vašoj reprezentaciji želim mnogo uspjeha na natjecanju te će nam biti drago poželjeti vam dobrodošlicu već na završnom ždrijebu 1. prosinca u Moskvi – poručio je predsjednik Organizacijskog odbora Svjetskog prvenstva Sorokin.

Foto: Piotr Drabik via Wikimedia Commons

comment closed