fbpx

Gianni Infantino poslao čestitku Vatrenima

HNS…

Gianni Infantino– Ovo je peti put da se Hrvatska kvalificirala za Svjetsko prvenstvo, što je uspjeh za koji su zaslužni svi koji su sudjelovali, kroz svoj trud i odlučnost. Iskrene čestitke upućujem igračima, izborniku Zlatku Daliću, cjelokupnom tehničkom i liječničkom osoblju te navijačima. Želim vam sve najbolje i radujem se skorom susretu – naglasio je u pismu predsjednik Fife Gianni Infantino, objavili su iz HNS-a.
Po plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, na adresu Hrvatskog nogometnog saveza stigle su brojne čestitke, uključujući i one predsjednika Fife te predsjednika Organizacijskog odbora Svjetskog prvenstva.
Gianni Infantino je u svojem pismu upućenom predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru poručio:
– Želio bih čestitati i vama osobno i vašoj reprezentaciji na plasmanu na najveće sportsko natjecanje na svijetu.
Hrvatska će u Rusiji biti jedan od ukupno 14 europskih predstavnika, uz Belgiju, Dansku, Englesku, Francusku, Njemačku, Island, Poljsku, Portugal, Srbiju, Španjolsku, Švedsku, Švicarsku te domaćina Rusiju.
– Kao organizatori najelitnijeg nogometnog događaja na svijetu, nećemo štedjeti truda kako bismo osigurali ugodan i radostan boravak svim sudionicima. Vašoj reprezentaciji želim mnogo uspjeha na natjecanju te će nam biti drago poželjeti vam dobrodošlicu već na završnom ždrijebu 1. prosinca u Moskvi – poručio je predsjednik Organizacijskog odbora Svjetskog prvenstva Sorokin.

Foto: Piotr Drabik via Wikimedia Commons