fbpx

Goran Čipčić titulu hrvatskog Hit proizvoda posvetio baki

Pobjednik Startaj Hrvatska je Goran Čipčić

U ekonomski izuzetno zahtjevnoj godini osam poduzetnika dobilo je priliku da uz pomoć projekta Startaj Hrvatska podigne svoje poslovanje na višu razinu, postavi svoje proizvode na police jednog od najvećeg trgovačkog lanca u zemlji i predstavi se kupcima. Poduzetnici su zasukali rukave i pokazali da, uz pravu podršku, Hrvatska može uspjeti. Poduzetnička budućnost osmero kandidata tek počinje. U finalu prve sezone Startaj Hrvatska svi kandidati ovog jedinstvenog projekta Nove TV i SPAR Hrvatska potpisali su ugovor sa SPAR-om, a HIT proizvodom 2020. proglašena je Zorina mast kandidata Gorana Čipčića.

Goran Čipčić

Zahvaljujući projektu Startaj Hrvatska mladi student ekonomije Goran Čipčić uspio je pokrenuti svoj startup i pripremiti Zorinu mast za police velikog trgovačkog lanca. Počeci su bili izazovni. SPAR Hrvatska Goranu je pomogao u prikupljanju dokumentacije za otvaranje obrta, uspostavljanju procesa proizvodnje te kontroli kvalitete kako bi proizvod prošao sve analize i dobio potrebne certifikate. Također, Goran je naučio i kako odabrati odgovarajuću ambalažu, što proizvod mora imati da bi zadovoljio sve zakonske regulative te kako voditi poslovanje uz dostavnice, otpremnice i fakture.

Goran Čipčić

– Moram Vas pohvaliti, jako dobro ide prodaja. Bio si otvoren, proaktivan, odradio si sve zadatke i zato ti dajemo dalje podršku, uvrstit ćemo tvoj proizvod u sve SPAR-ove trgovine i potpisati ugovor na godinu dana – izjavio je Predsjednik uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl.
– Nakon cijelog ovog iskustva mislim da sam pokazao svima da je najbolje ustrajati u svojoj ideji, bez obzira koliko malo ljudi vjeruje i u ideju i u tebe kao osobu – rekao je Goran Čipčić.

Goran Čipčić

No, Goran je s proglašenjem HIT proizvoda dobio i dodatnu godinu ugovora, posebnu promociju te proširenje prodaje na sve SPAR i INTERSPAR trgovine diljem Hrvatske.
– Zahvaljujući projektu Startaj Hrvatska otkrio sam pravi značaj sebe u ovome svijetu i vjerujem da mi je samo nebo granica – rekao je iskreno Goran Čipčić koji je, vrlo emotivno, titulu hrvatskog Hit proizvoda posvetio svojoj baki.

Foto: Press