fbpx

Hrvatska večeras otvara malonogometno SP protiv Angole

Portugal…

Večeras počinje Svjetsko prvenstvo u malom nogometu – Hrvatska protiv Angole

Hrvatska

Hrvatska– Stvarno nam se sviđa ovdje u Lisabonu. Montažni stadion na glavnom gradskom trgu je prekrasan i svi skupa jedva čekamo da natjecanje započne. Sinoć smo odradili posljednji trening gdje smo uigrali još neke taktičke zamisli našeg izbornika. Dalje je sve na nama, nadam se da ćemo večeras odigrati dobru utakmicu i ostvariti pozitivan rezultat – istaknuo je hrvatski reprezentativac Ante Kulji.
Dugom iščekivanju došao je kraj. Večeras počinje prvo SP u malom nogometu pod ingerencijom novoosnovane svjetske federacije – ISF. Hrvatski malonogometaši stigli su u Lisabon u subotu rano ujutro, a nakon dnevnog odmora toplu lisabonsku večer iskoristili su kako bi odradili posljednji trening uoči početka natjecanja. Izbornik Dino Kovač je sa svojim izabranicima stavio naglasak na uigravanje akcija i prekida te su nakon treninga svi bili vidno zadovoljni.
Podsjetimo, hrvatski malonogometaši nalaze se u skupini ‘G’ s Njemačkom, Indijom i Angolom protiv koje će večeras u 23.15 sati odigrati prvu utakmicu. Veliki interes za ovo natjecanje pokazuje i činjenica da će u Hrvatskoj dvije TV kuće prenositi utakmice naše reprezentacije, a radi se o PlanetSportu i Sportskoj televiziji.

Foto: Press