fbpx

Iggy slavi 20. modni rođendan!

Iggy Popović– Ovu kolekciju sam odlučio posvetiti mojim dragim tetama, Marijani i Snježani, koje su za mene tada, osamdesetih, kao klincu izgledale poput pravih modnih ikona. Sjećam ih se dok su slušale Cyndi Lauper i Madonnu te se odijevale poput njih… Tada sigurno nisu znale da ću jednog dana to iskoristiti kao modnu inspiraciju…. Kolekcija je posvećena svim samosvjesnim, hrabrim i snažnim ženama današnjice – rekao je Iggy Popović.
Svestrani dizajner Iggy Popović sa svojim brandom ‘IGGY’ predstavit će svoju kolekciju ‘IGGY celebrating 20, the collection’ na Dreft Fashion Weeku Iggy PopovicZagreb u petak 22. studenog u 20 sati. Kao najavu revije, snimio je kampanju za kolekciju ‘IGGY celebrating 20, the collection’, koja je nastala kao dokumentarac u kojem paparazzo prati mladu Lady Dianu koja šeće Gornjim Gradom…, a koju je utjelovila mlada manekenka Marina Voraček, koja je za potrebe kampanje čak ošišala svoju dugu kosu.
Kolekcijom proljeće/ljeto 2014. Iggy će nakon 20 godina rada, od prvih revijica na školskim priredbama i u diskotekama do danas samostalnom revijom na Dreft Fashion weeeku Zagreb, proslaviti svoj rođendan. Reviju će Maja Kuljisnositi aktualna Miss Hrvatske Lana Gržetić i mnogobrojne bivše missice poput Ivane Ergić, Alex Grdić, Nine Slamić, ali i direktorica sadašnjeg izbora za Miss Hrvatske, bivša poznata manekenka i TV lice nekadašnjeg ‘Kola sreće’ s Oliverom Mlakarom –  Maja Kuljiš Vračarić.
Iggyjevi modni komadi mogu se kupiti i naručiti u njegovom jedinstvenom modnom atelieru koji je ujedno i poznati salon za njegu kose ‘Iggy’ na adresi Fallerovo šetalište 44 ili na showroomu Dreft Fashion Weeka Zagreb za vrijeme trajanja istog.

Foto: Marko Kadija, Press Scena.hr