fbpx

Il Volo: Prije koncerta u Zagrebu samo želimo pojesti dobru tjesteninu

Arena….

Il Volo, senzacija iz Italije koja je oduševila Andreu Boccellija i Barbru Streisand, u petak prvi put nastupaju u Hrvatskoj, a ulaznice za koncert opernog pop trija još uvijek stignete nabaviti u sustavu Eventim

Il Volo– Nikad nemamo nekakve velike zahtjeve no prije svakog koncerta moramo pojesti tanjur dobre tjestenine – kažu dečki iz pop tria Il Volo.
Talijanski pop trio Il Volo prvi put dolazi u Hrvatsku, a njihov dugoočekivani koncert u Areni Zagreb bit će dobra uvertira u božićne blagdane.
Gianluca Ginoble (23) te dva tenora Piero Barone (25) i Ignazio Boschetto (23) obećali su koncertni spektakl koji će se dugo pamtiti, a da unatoč slavi ne glume velike zvijezde govori i činjenica da nisu imali nikakvih posebnih zahtjeva uoči zagrebačkog nastupa.
Il VoloU iščekivanju nastavka europske turneje Ignazio, Piero i Gianluca nedavno su posjetili Libanon. Ondje su snimili koncert ‘Božić u Libanonu’, koji će se 25. prosinca premijerno prikazati na talijanskoj RAI televiziji. Također, posjetili su i proveli tri dana s talijanskim vojnicima koji se ondje nalaze u mirovnoj misiji.
– Proputovali smo puno no moramo priznati da nam je Zagreb ostao u lijepom sjećanju. Jako ste pristupačni i susretljivi, zapravo, dosta ste slični nama Talijanima, a i grad je prekrasan – kaže slavni trojac iz pop tria Il Volo, koji su prije nešto više od mjesec dana posjetili hrvatsku metropolu.
Operni pop trio, nazivaju i nasljednicima Tri tenora, a njihov žanr ‘popera’ jer kombiniraju ta dva stila. Njihov potencijal otkrio je jedan od Tenora, Plácido Domingo, s kojim su radili na projektu Notte Magica. Riječ je o posveti Domingu, Carrerasu i Pavarottiju, a na albumu se nalaze neke od najpoznatijih pjesama koje je otpjevao slavni trojac, a koje ćemo imati prilike čuti u Areni. Spektakularan nastup ovih genijalnih mladih pjevača, koji su oduševili mnoge svjetske zvijezde poput Andree Bocellija i Barbre Streisand s kojom su bili i na turneji, održat će se 21. prosinca u Areni Zagreb.
Ulaznice po cijeni već od 220 kuna mogu se kupiti u sustavu Eventim I na svim prodajnim mjestima Eventima.

Foto: Press