fbpx

Ivica Skelin: Igrači su me ugodno iznenadili

Zagreb…

Ivica SkelinReprezentacija sutra putuje u Nizozemsku, a izbornik Ivica Skelin skratio je popis s 15 igrača na 12. Karlo Žganec, Roko Badžim i Josip Bilinovac i dalje ostaju u krugu za drugu utakmicu u slučaju da zatrebaju.
Hrvatska reprezentacija će u Nizozemskoj odigrati svoju prvu utakmicu Kvalifikacija za Svjetski kup 2019 protiv reprezentacije Nizozemske.
– Ostaje ta utakmica s Italijom u nedjelju, a svi su oni na dispoziciji reprezentaciji. Smatram da su zaista jako dobro radili, nije razlog što nisu među ovih dvanaest jer nisu dobro radili, zapravo su nijanse odlučile. Oni su tu i ako zatrebaju računamo na njih. Ugodno su me iznenadili svi dečki i smatram da ova grupa ima potencijala i u budućnosti ćemo ih jako dobro pratiti – rekao je izbornik hrvatske reprezentacije je Ivica Skelin.

Utakmica Nizozemska – Hrvatska igra se sutra, u petak, 24. studenog s početkom u 20.00 sati, a na izbornikovom popisu su: Dominik Mavra, Toni Katić, Filip Krušlin, Jakov Mustapić, Domagoj Bošnjak, Ivan Ramljak, Luka Božić, Željko Šakić, Boris Barać, Miro Bilan, Josip Sobin i Darko Planinić.

Foto: Press – Marin Sušić za HKS