fbpx

Katarina: Pukla mi je haljina prije izlaska na modnu pistu!

Katarina Prnjak iza scene…

Katarina PrnjakBivša Miss Hrvatske Katarina Prnjak je prošlog tjedna nosila reviju na Sajmu vjenčanja u Splitu. Manekenka nam je otkrila kakva je bila atmosfera iza scene.
– Prilično je ubrzana jer ima dosta dizajnera i jako malo vremena. Nemamo baš vremena za razgovor kad krene revija. Na reviji je bila i moja prijateljica Meri Benčić pa mi uvijek popričamo, onako u prolazu – rekla je Katarina za portal Scena.hr. Bilo je i malo panike prije izlaska na modnu pistu.
– Dok sam odijevala haljinu, ona je pukla pa je dizajnericu uhvatila teška panika. No na kraju je uspjela nekako izvesti da se ne vidi, ali kasnije je bilo problema oko otkopčavanja pa sam skoro zakasnila na drugi izlaz – kroz smijeh se prisjetila Katarina koja je imala pet izlaza. Katarina je u dužoj ljubavnoj vezi pa svaki put kad nosi revije vjenčanica prijatelji je ispituju kad će se udati. Katarina je postala omiljeno lice naših modnih pista, a nakon Splita čeka je revija u Meri BenčićDubrovniku gdje će surađivati s dizajnericom Marinom Glavinić.

Foto: Privatni album