fbpx

Katarina Prnjak: U Turskoj vole pjesme Josipe Lisac!

Ekskluzivno…

Katarina Prnjak– U Istanbulu mi je bilo fantastično. Imala sam puno snimanja, dobro sam se zabavila i stekla nova prijateljstva. I zaradila sam odlično. Tamo sam u mjesec dana zaradila koliko bih zaradila u Hrvatskoj za dva mjeseca i to u periodu kad ima puno događanja. Uz to, tamo mi je bio plaćen hotelski smještaj, hrana i avionska karta – rekla je ekskluzivno za portal Scena.hr lijepa bivša Miss Hrvatske. Katarina Prnjak u Turskoj je bila mjesec dana. S njom je radila i njezina prijateljica Meri Benčić.
– Smještaj je bio odličan. Imale smo cimerice iz Brazila, Litve, Kanade , a bila je i još jedna cura iz Hrvatske. Sprijateljile smo se i bilo nam je super – istaknula je Katarina. Niti jednom se nisu izgubile u Istanbulu jer ih je na sva snimanja vozio vlasnik modne agencije. Katarina je iskoristila slobodno vrijeme za šopingiranje.
Katarina Prnjak– Kupila sam puno majica i haljina tako da sam mirna, recimo, do početka ljeta – smije se Katarina. Tamo je proslavila i rođendan, a ekipa iz modne agencije Katarinu je iznenadila.
– To je sigurno najbolja uspomena s ovog puta. Zaista nisam ništa slutila, a onda su me iznenadili velikom tortom – prisjetila se. Ekipa iz modne agencije s kojom je surađivala u Istanbulu ugodno ju je iznenadila i poznavanjem naše glazbe.
– Najviše su se slušale naše pjesme. Puno smo slušali Severinine pjesme i ona im je super, ali posebno su me iznenadili kad su  se pohvalili da znaju pjesmu od Josipe Lisac ‘Danas sam luda’. I zaista su je zapjevali. Bili su super – otkrila nam je Katarina.

Foto: Privatni album