fbpx

Valentinovo: Potraga za ljubavlju!

TLC…

ValentinovoVeljača je mjesec ljubavi. Valentinovo kuca na vrata. A TLC kanal vam i ovoga puta donosi malo drugačije poglede na ljubav i zaljubljenost. One životne. Koji se događaju. Koji ne nalikuju savršenim reklamama i izlozima s cvijećem i čokolada­ma. Oslobodite se predrasuda i stereotipa i krenite u potragu za ljubavlju zajedno s TLC-jem. Poruka je jasna – svi zaslužujemo ljubav. Ponekad je tražimo s krivim ljudima ili na krivim mjestima, ali na greškama se uči.
Potraga za ljubavlju uz nove serije na kanalu TLC traje cijelu veljaču, a samo Valentinovo slavi se uz posebna izdanja popularnih emisija.
Od novih serijala posebno izdvajamo onaj koji prati nekoć sasvim normalnu, a danas itekako kontroverznu temu biranja životnih partnera od strane roditelja. Roditelji, oženite me! u veljači možete gledati svakog utorka od 20 sati. U ovom hrabrom novom društvenom eksperimentu muškarci i žene koji nemaju sre­će u ljubavi pristali su staviti svoj ljubavni život i budućnost u ruke ljudi koji ih najbolje poznaju: svojih roditelja. Nakon što im roditelji odaberu savršenog part­nera, oženit će se kako bi saznali jamči li roditeljski odabir doživotnu sreću. Stvar koja je u prošlosti funkcionirala kao nešto sasvim normalno i prihvatljivo. Bila je uvjetovana društvenim statusom, vjerskim ili etničkim običajima, ili čisto materi­jalnim porivima. Brakovi su trajali, to je sigurno. Međutim koliko su bili uspješni i koliko su partneri bili sretni ostaje diskutabilno. Međutim, činjenica je da nekim ljudima jednostavno treba pomoći u pronalasku pravog partnera. Brojni servisi koji danas nude upoznavanje samo su stepenica više od onoga što su u prošlosti radili roditelji. Ovaj serijal otvara i pitanje koliko se sami roditelji često teško u potpunosti slažu oko mogućih partnera svoje djece. Uz toliko toga na kocki, hoće li se stres pronalaženja životnih partnera pokazati prevelikim teretom za obitelji koje su svoja vrata otvorile kamerama TLC-a?
ValentinovoDrugi serijal Velika nevjera, bavi se onime o čemu na Valentinovo ne želimo ni pomisliti. Međutim nevjera među partnerima se događa, čak i češće nego to misli­mo. Spada u našu svakodnevicu i dio je života. Upravo zato je TLC i nevjeru obra­dio kao temu. Ovaj reality show prikazuje priče o nevjeri iz stvarnog života, a na TLC-ju ga možete pratiti svakog ponedjeljka u 19:30. Opasni ljubavni trokuti i vruće afere okosnica su svake epizode koja se vrti oko tri lika koji u uprizorenju stvarnih prošlih događaja dijele svoja svjedočanstva i sumnje. Najveća zanimlji­vost ovog serijala svakako je upravo ta da je sniman prema istinitim događajima, prema nevjerama koje su se uistinu dogodile.
Na samo Valentinovo, 14. veljače, TLC je cijeli dan prikazuje emisije koje ističu čovjekovu potrebu da pronađe ljubav. Izdvajamo premijerno prikazivanje poseb­nog izbora epizoda u sklopu programa Potraga za ljubavlju na TLC-u. U seriji Lju­bav, požuda ili bijeg žene s velikim modnim problemima obraćaju se gu­ruu za stil Stacy London kako bi im pomogla da odbace loše modne odabire i pos­tignu besprijekoran izgled, što će im pomoći da privuku poglede i osvoje srce oso­be koja im se sviđa. Prikazat ćemo i posebnu epizodu iz treće sezoni serije 90 da­na do vjenčanja. Ako ljubav svog života kojim slučajem pronađete u Ame­rici i s odabranim partnerom (ili partnericom) želite ostvariti zajedničku bu­dućnost, SAD vam nudi tzv. zaručničku vizu koja traje 90 dana. U tom se periodu morate vjenčati ili napustiti SAD i vratiti se u matičnu državu. Ako razmišljate o traženju zaručničke vize u SAD-u, uključite prvo TLC i pogledajte 90 dana do vje­nčanja, čisto da znate što vas čeka. I upamtite, prava ljubav sve pobjeđuje.

Foto: Press