Korak do neba – nova sezona serije na malim ekranima

Zagreb…

Serija Korak do neba u trajanju od 20 epizoda

Korak do nebaHrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 20. prosinca 2019. godine na Prvom programu (HRT-HTV1) u popodnevnom terminu od 15.50 sati započinje s prikazivanjem nove sezone serije Korak do neba u trajanju od 20 epizoda.
Na kraju prethodne sezone Neri je pronašao osjetljivu ravnotežu između svoje osobne boli i želje da započne nov život. Budućnost se čini mogućom čak i za njega, pogotovo kad se Emma vrati u San Candido nakon jednogodišnjeg izbivanja. Zašto se vratila? I prvenstveno, što ju je tako dugo držalo daleko?
Razlog njezina povratka izgleda da nije Francesco Neri nego njegov glavni neprijatelj Albert Kroess zvani Učitelj. Upravo je njega Emma došla posjetiti u zatvor. Je li se Učitelj promijenio kao što tvrdi ili je ostao isti onaj kakvog smo upoznali u prethodnoj sezoni serije? I je li se Francesco zaista oslobodio duhova prošlosti? Ili će ga Devino ludilo i dalje mučiti?
Neočekivani događaj u kojem bude ugrožen Emmin život otvori sva ta pitanja. A Francesco dolazi do otkrića još jedne tajne koja se pojavi nakon Deve i to ga natjera da preispita sve u što je dotad bio siguran.
Uz njega je u svemu tome bivša sljedbenica Deve Adriana Ferrante, koja će mu pomoći, a i sama želi početi nov život daleko od noćnih mora koje joj je prouzročila sekta. Prethodne je godine Adriana postala prisna Francescova prijateljica i čini se spremnom na sve kako bi zapovjedniku rendžera pomogla da otkrije istinu koju traži.

Foto: Press