fbpx

Ljupka Gojić Mikić: Postala sam teta i to je najljepše!

U ovoj godini…

U razgovoru za portal Scena.hr Ljupka je ispričala i zašto je zavoljela život u Japanu

Ljupka Gojić Mikić

Ljupka Gojić MikićLijepa Ljupka Gojić Mikić jučer je došla na svečano otvorenje Keune specijalizirane trgovine u Zagrebu u Mesničkoj ulici 3. Majka i dizajnerica modnog brenda Jolie Petite sa suprugom Mihaelom živi u Japanu. U razgovoru za portal Scena.hr Ljupka je ispričala zašto je zavoljela život u Japanu te nam otkrila što ju je to posebno očaralo u njihovoj kulturi.
– Puno toga, što bih voljela vidjeti u Zagrebu, a to je da nitko nikoga ne gleda, da nitko na nikoga ne obraća pažnju, tamo su svi jako ljubazni i pristojni. Oni nemaju predrasude, oni ne gledaju, ne proučavaju. Zaista ima jako puno stvari koje bih voljela da i ovdje ima, one ljudske, životne vrijednosti – naglasila je Ljupka. Dodaje kako su u Hrvatskoj neke bitne životne vrijednosti nestale i postale dio nekih prošlih vremena, dok su u Japanu još uvijek prisutne i normalne. Kaže kako je i djetinjstvo njezinih djevojčica u Japanu Ljupka Gojić Mikićposebno i kvalitetno. A okolina Ljupki zbog istih životnih vrijednosti olakšava roditeljstvo.
– Život u Japanu je jako lijep. Nedostaju mi prijatelji, roditelji, brat, svi dragi ljudi s kojima volim provoditi vrijeme, ali život u Japanu mi je nekako poseban. A posebno je zbog djece jer imamo mir. Odrastaju u jednoj kulturi koja se ponaša kao i ja, a ja ih učim da su crna, žuta i zelena boja jednako lijepe – istaknula je Ljupka. Saznali smo što joj se u ovoj godini najljepše dogodilo.
– U ovoj godini bilo je puno lijepih stvari koje su se dogodile, ali najljepša je to što sam postala teta – rekla je uz široki osmijeh. Ljupka je jučer bila odlično raspoložena, a razveselile su je i prijateljice koje nije dugo vidjela.

Foto: Scena.hr