fbpx

Monika Sablić oduševila ženstvenim i seksi kreacijama!

Nova kolekcija…

Inspiraciju je pronašla u ženama 70-ih godina

Monika Sablić– Dugo i pažljivo sam radila na kolekciji. Bilo je dosta naporno uz dvoje djece, ali ništa nisam željela prepustiti slučaju – rekla je dizajnerica nakon revije. Monika Sablić u petak je predstavila svoju novu kolekciju na Fashion Weeku u Zagrebu. Monika kaže kako je u ovoj kolekciji napravila iskorak od prošle kolekcije jer je napravila ženstvene, ali i seksi kreacije. Inspiraciju je pronašla u ženama 70-ih godina. Monika dodaje kako je naglasak u njezinim kolekcijama uvijek na dobrom materijalu i kroju, pa je svaki komad odjeće jako iskoristiv i nosiv.
– Ova kolekcija će mi dugo ostati u srcu – emotivno je naglasila dizajnerica.  Kampanju Monika Sablićza novu kolekciju snimio je svjetski poznati fotograf i njezin prijatelj, Jadran Lazić. A zaštitno lice kampanje je Andreja Ćupor. Dizajnericu su sinoć došle podržati njezine brojne prijateljice iz javnog života, a među njima su Anica Kovač i glumica Ana Gruica.
– U novoj kolekciji Monika je pokazala da je sve zrelija kao kreatorica – kazala je Ana. Glumica dodaje kako ona možda nije objektivna jer je njezina bliska prijateljica.
– Ali to je moje iskreno mišljenje – naglasila je glumica. No Ana nije usamljena u svom mišljenju jer Moniki od jučer stižu brojne pohvale za novu kolekciju.

Foto: Scena.hr
Fotogalerija: [nggallery id=500]