fbpx

Pjevačica Olivera: Domagoj Vida je super dečko!

Ekskluzivno…

Domagoj VidaPjevačica Olivera (24) iz Karlovca pjeva u noćnim klubovima u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj. Ima puno obožavatelja, a često pjeva i na privatnim zabavama. Pjevala je i s brojnim glazbenicima, a posebno joj je u sjećanju ostao nastup s pjevačem hita Kuća pos’o, Ekremom Jevrićem kojeg ste mogli pročitati u prvom djelu intervjua na Scena.hr. Kaže da od pjevanja u klubovima može pristojno živjeti, ali sad želi izgraditi pravu glazbenu karijeru. Uskoro će izaći njezin prvi singl. U ekskluzivnom razgovoru Olivera nam je ispričala anegdote s nastupa te ponešto o nemoralnim ponudama. A doznali smo i kako izgleda privatna zabava na kojoj je pjevala našim nogometašima.

Scena: Pjevali ste i na privatnoj zabavi na kojoj su bili nogometaši Domagoj Vida i Ognjen Vukojević, kakav su dojam ostavili na vas? Jeste li im ‘zapeli za oko’?Ognjen Vukojevic_1
Oni su super dečki, a Domagoj mi se simpatično nabacivao.

Scena: Koji su vaši aduti za uspjeh na estradi?
Moj adut je glas, iako danas izgled jako puno znači tako da smatram da i izgledom zadovoljavam kriterije koji su potrebni za estradu.

Scena: Što mislite o našoj glazbenoj sceni?
Naša glazbena scena je dosta pala pa sve više naših izvođača prelazi na taj neki moderni folk.

Scena: Je li teško napraviti glazbenu karijeru?
Jako teško je napraviti pjevačku karijeru. Treba jako puno truda, odricanja i novaca za to. Ima mnogo problema, a najveći su financije bez kojih se danas jako teško može bilo što napraviti.

Ognjen VukojevicScena: Je li seksi izgled važan faktor da biste se probili?
Nažalost jako je bitan jer danas se glazba gleda, a ne sluša.

Scena: Koja vam je omiljena pjevačica u Hrvatskoj, a koji pjevač?
Omiljena pjevačica je definitivno Nina Badrić, a pjevač Oliver Dragojević.

Scena: Što planirate za ovu godinu?
Moja želja za 2014. godinu je da uspijem, da mi bude uspješna godina i nadam se da ću to ostvariti. A planovi su da snimim singl i da punim noćne klubove. Naravno ništa ne dolazi preko noći, ali mislim da bi ova godina mogla biti moja.

Foto: Privatni album