fbpx

Izravan prijenos: 64. Eurosong iz Tel Aviva – Hrvatska nastupa deseta

Tel Aviv…

HRT prenosi 64. Eurosong iz Tel Aviva – finale u subotu u 21 sat na HTV1

EurosongHrvatska radiotelevizija (HRT) ovog će četvrtka 16. svibnja 2019. godine na svom Prvom programu (HRT-HTV1) s početkom u 21.00 sat izravno prenositi drugu poluzavršnu večer 64. Eurosong – Izbora za pjesmu Eurovizije iz Tel Aviva na kojoj nastupa hrvatski predstavnik Roko s pjesmom ‘The Dream‘.
Od ukupno 18 natjecatelja, Hrvatska nastupa Eurosongdeseta, a u završnicu ulazi deset država. Roko će imati i plesnu podršku dvojice talentiranih plesača Endija Schrottera i Diega Siqueira.
Uz Hrvatsku za prolaz u finale Eurosonga bore se Armenija, Irska, Moldavija, Švicarska, Latvija, Rumunjska, Danska, Švedska, Austrija, Malta, Litva, Rusija, Albanija, Norveška, Nizozemska, Sjeverna Makedonija i Azerbejdžan.
Gledatelji Hrvatske radiotelevizije mogu i glasovati za svoje favorite (za sve, osim za Hrvatsku), a detalje o tome potražite na stranicama HRT-ova teleteksta 422. i 423.
Prva poluzavršna večer na rasporedu je u utorak, 14. svibnja na HTV 1 s početkom u 21 sat kada će se za prolaz natjecati 17 zemalja.
Komentator prijenosa za HRT je Duško Ćurlić.

Foto: Press