fbpx

Eros Ramazzotti na Ljetnoj pozornici u Opatiji

Zagreb…

Spektakl godine na Ljetnoj pozornici u Opatiji: Eros Ramazzotti

Eros RamazzottiFestival Opatija u suradnji sa svojim medijskim partnerom, Hrvatskom radiotelevizijom, najavljuje ljetni koncertni ‘spektakl godine’: Eros Ramazzotti, jedna od najvećih talijanskih i svjetskih glazbenih zvijezda, dolazi na Ljetnu pozornicu u Opatiju u četvrtak, 15. kolovoza 2019. godine u 21.00 sat.
Eros Ramazzotti će tijekom svoje “Vita ce n’è” turneje 2019. u Opatiji prezentirati istoimeni novi album, koji već obara rekorde slušanosti, ali publika neće ostati uskraćena niti za njegove stare i dosadašnje hitove.
Nakon nastupa na Sanremu 1984. s pjesmom ‘Terra promesa’ Eros Ramazzotti postaje planetarno popularan i do današnjih dana ne silazi s vrhova svjetskih top ljestvica. Surađuje s glazbenim velikanima poput Luciana Pavarottija, Andree Bocellija, Carlosa Santane, Tine Turner, Cher; niže hit za hitom – ‘Parla con me’, ‘Un emozione per sempre’, ‘Can’t stop thinking of you’, ‘Fuoco nel fuoco’, ‘Piu’ bella cosa’, ‘Adesso tu’, ‘Musica e”, ‘Se bastasse una canzone’, ‘L’Ombra del Gigante’ – i postaje jedan od najslušanijih i najcjenjenijih svjetskih kantautora.
Intimni ambijent Ljetne pozornice omogućava neposredniji kontakt pjevača i publike što će posjetiteljima pružiti vrhunsko glazbeno iskustvo za pamćenje.

Organizator koncerta: Festival Opatija
Medijski partner: HRT
Cijene ulaznica:
Sektor A (sektor ispred pozornice)
550,00 kn – do 31.7.2019.
650,00 kn – od 1.8.2019. do dana koncerta

Sektor B (iza Sektora A)
450,00 kn – do 31.7.2019.
550,00 kn – od 1.8.2019. do dana koncerta

Prodajna mjesta:
Ulaznice se mogu kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati. Ulaznice su u prodaji i preko sustava www.mojekarte.hr i ovlaštenim prodajnim mjestima sustava Mojekarte.hr, te na www.eventim.hr i ovlaštenim prodajnim mjestima sustava Eventim.hr

Foto: Press