fbpx

Stipe Miočić: Proslava dana sjećanja – Memorial Day

Cleveland…

Stipe Miočić

Stipe Miočić– Poniji. Djeca. Hot dog. Proslava dana sjećanja – objavio je Stipe Miočić uz fotografije koje je objavio na društvenoj mreži. Stipe je na fotografijama u uniformi vatrogasca, a fotografije su oduševile obožavatelje na društvenoj mreži koji su oduševljeno čestitali i komentirali objavu.
UFC-ov prvak teške kategorije, Amerikanac hrvatskih korijena, Stipe Miočić proslavio je državni praznik ‘Memorial Day‘. U Sjedinjenim Američkim Državama taj praznik se obilježava zadnjeg ponedjeljka u svibnju svake godina, a na spomen na sve vojnike koji su dali svoje živote da obrane slobodu. A Stipe bez obzira na veliki sportski uspjeh, i dalje je zaposlenik vatrogasne postrojbe u Clevelandu gdje radi kao bolničar Hitne pomoći.
Podsjetimo, Stipe je početkom svibnja obranio naslov UFC svjetskog prvaka u teškoj kategoriji u Dallasu. I to spektakularnom borbom protiv Brazilca Juniora Dos Santosa kojeg je pobijedio tehničkim nokautom u prvoj rundi. Ovom pobjedom i obranom naslova, Stipe je ušao u povijest borilačkih sportova jer je dva puta zaredom obranio pojas UFC prvaka.

Foto: Screenshot Stipe Miočić društvena mreža