Supertalent: Zlatni gumb za Dream Team babe

Show…

SupertalentDruga epizoda showa Supertalent dobila je i drugi zlatni gumb – Dream Team babe, a direktno u polufinale poslao ih je Davor.
– Ovo je predivno, hvala svima, hoće nam srce iskočiti! – komentirala je članica nevjerujući što se dogodilo.
Naime, ove živopisne gospođe iz Ljubuškog na Supertalent došle su predstaviti ono što one najbolje znaju – gangu i bećarac, a specijalno za show osmislile su i prigodnu pjesmu – Četiri člana tu žirija, ekipa nam najmilija. Poslušajte, pogledajte, samo gumba ne stiskajte Janko, Maja i Martina i Davore slatki stvore, sve vas puno babe vole! – otpjevale su i osvojile srca žirija i publike.
U drugoj epizodi gledatelji su imali priliku vidjeti mnoštvo kandidata koji su izazvali opće iznenađenje. Jedan od njih je svakako i Amerikanac Ron Holsey, televizijski scenarist koji se zaljubio u balkanske zemlje, pjesme, hranu i kulturu, a žiriju se predstavio pjesmom Zlatka Pejakovića ‘Ove Noći Jedna Žena’ i ostavio sve bez teksta. „Jako sam zbunjena. Imaš predivan glas, ali i dalje sam zbunjena“ komentirala je Martina, a i ostatak žirija potvrdio je njezin komentar. „Očito te ljudi vole, cijenimo to što si naučio hrvatsku pjesmu, bilo je jako dobro“ dodala je Maja. Šok i nevjericu žiriju je priuštio još jedan natjecatelj stranih korijena – Rus Aleksandr Batuev, kontorzionist koji radi u cirkusu, na Supertalentu je demonstrirao nekoliko svojih najjačih trikova, a između ostaloga i ulazak u sićušnu kutiju. „Imaš li ti uopće kosti? Ovo je fantastično!“ uzbuđena je bila Maja, a Janko je komentirao: „Vidjeli smo jako puno natjecatelja sa sličnim talentom, ali ti si najbolji od njih.“

Foto: Press