fbpx

Ekskluzivno: Vanja Mamić govori o ljubavi s poduzetnikom!

Prvi put za javnost…

Ovo ljeto smo proveli zajedno na brodu te je bio kod mene u Novalji, otkrila je Vanja za portal Scena.hr

Vanja Mamić je ekskluzivno za portal Scena.hr prvi put u javnosti progovorila o muškarcu koji je osvojio njezin srce, uspješnom poduzetniku iz Dubrovnika, Stijepi Pepi Caru. Također, za portal Scena.hr je prvi put potvrdila da je u vezi s poduzetnikom. Par uživa u svojoj ljubavi, a Vanja ne krije da je zaljubljena i sretna.

Vanja Mamić

– Vrlo rijetko se nađe netko meni blizak, a da je uz to inteligentan i interesantan. Ovo ljeto smo proveli zajedno na brodu, bili smo nekoliko dana u Dubrovniku, Cavtatu te je boravio kod mene u Novalji gdje imam kuću – rekla je Vanja ekskluzivno za portal Scena.hr. Par je zajedno proveo veliki dio ljeta. No Vanja ističe kako ne razumije toliki interes medija za njezin privatni život jer kaže kako nije javna osoba te da je prvenstveno majka i ljubiteljica jahanja.

Stjepo Pepo Car

– Da, istina je da imam osobu koja mi je draga i s kojom jesam. Sve što radim je privatno, živim povučeno. Jedino što volim je da se spominje moj sport i jahanje. Nisam ja Severina, glumica, pjevačica ili plesačica da bi se toliko pisalo o mom privatnom životu. Meni su na prvom mjestu moja djeca i njihova sreća, a sve ostalo je manje važno – naglasila je Vanja. Preplanula Vanja je trenutno sama na Pagu i uživa u društvu svog kućnog ljubimca Rika te pisanju kolumne za svoju dragu prijateljicu.

Piše: Maja Brkljač