fbpx

Venom 2: Sraz Venoma i Carnagea stigao je i u naša kina!

Venom 2 ruši rekorde

Nakon fantastičnog uspjeha na kino blagajnama SAD-a i Rusije, Venom 2 kreće u pohod na ostatak svijeta, a od danas ga možete pogledati i u kinima diljem Hrvatske.

Venom 2

Tri godine nakon što je Venom pokorio box office i na svjetskoj razini uprihodovao vrtoglavih 856 milijuna američkih dolara, Venom 2 iznenadio je i najveće optimiste kad je nedavno u SAD-u u vikendu otvaranja zaradio čak 90 milijuna dolara.

Venom 2

To ne samo da je najbolje otvaranje od početka pandemije, već je i za 10 milijuna dolara uspješnije od otvaranja prvog Venoma.

Da se publika nakon ‘sušnih’ godinu i pol zaželjela spektakularnih blockbustera i odlazaka u kino potvrđuje i rezultat Venoma 2 iz Rusije gdje je film imao treće najbolje otvaranje u povijesti te zemlje. Slični rezultati i rušenje rekorda Venom 2 sad očekuju i u ostatku svijeta…

Inače, Venom 2 i dalje prati novinara Eddieja Brocka (Tom Hardy) I njegov odnos s Venomom, ali i sa serijskim ubojicom Cletusom Kasadyjem koji uz pomoć svojeg simbiota Carnagea izlazi na slobodu i iza sebe ostavlja destrukciju i kaos epskih razmjera.

Sraz između Venoma i Carnagea koji će uslijediti jedan je od najspektakularnijih ikad prikazanih na velikim platnima.

Uz Toma Hardyja, glumačku postavu ovaj put pojačao je prekaljeni majstor zanata Woody Harrelson te Naomie Harris i Michelle Williams, glumice s nominacijama za Oscara, dok je za cjelokupnu filmsku akciju zaslužan redatelj Andy Serkis.

Zanimljivost je i kako je uz Kelly Marcel koautor priče dvojke Venoma sam Tom Hardy, a mnogo je špekulacija među fanovima koga i što možemo očekivati u tzv. end credits sceni (ili scenama) koja obično da naslutiti u kojem smjeru će se kretati daljnja radnja unutar Marvelovog svijeta.

Venom 2 ekskluzivno se prikazuje u kinima i premium kino formatima 3D, 4DX, MX4D i IMAX, a ulaznice su u prodaji.

Foto: Press