fbpx

Žanamari Perčić – velike promjene u životu glazbenice!

Veseli se…

Majčinstvo i novi album na engleskom jeziku

Mario PerčićŽanamari Perčić– Totalno sam u filmu čekanja poroda, tako da ovaj tjedan ne razmišljam o drugim stvarima. Mario mi svira i pjeva nešto svaki dan, pa me to smiruje i drži pozitivnom – rekla je buduća majka za portal Scena.hr. Lijepa Žanamari Perčić i njezin suprug Mario uskoro će postati roditelji, a nedavno su kao ‘Remember June‘ snimili obradu Davida Guetta – ‘Dangerous‘ za koju su dobili brojne pohvale.
– Ta obrada je zapravo došla spontano, a takve stvari obično naiđu na najbolji ‘feedback’. Predobre reakcije dale su nam entuzijazam da snimimo još novih obrada što ćemo nastaviti raditi čim se ja oporavim – kazala je glazbenica. Žanamari je najavila i novi album na engleskom jeziku koji će biti za inozemno tržište, kao i odlazak u London.
– Bili smo vrijedni ove zime, u ovom svom našem Žanamari Perčićosobnom iščekivanju te napravili cijeli album akustičnih autorskih stvari. Naravno trenutno ne mogu znati koliko ću se brzo snaći u ulozi majke, pa o tome ovisi odlazak u London. Plan i glazbu imamo i sad nam samo još preostaje strpljenje – objasnila je lijepa Žanamari za portal Scena.hr.

Foto: Žanamari Perčić priv. album
Video: [vsw id=”-0NIT2STuZ0″ source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]