AutoBiografija – Povijest najegzotičnijih svjetskih automobila
By redakcija On 19 ožu., 2019 At 10:49 AM | Categorized As Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

Na malim ekranima…

HRT prikazuje seriju AutoBiografija o povijest najegzotičnijih svjetskih automobila

AutoBiografijaHrvatska radiotelevizija od srijede, 27. ožujka 2019. na svom Drugom programu (HRT-HTV2) u udarnom terminu od 20.05 sati počinje s prikazivanjem uzbudljive dokumentarne serije AutoBiografija. Serija AutoBiografija kroz sedam jednosatnih dokumentarnih filmova istražuje mračnu i tajnovitu povijest najegzotičnijih svjetskih automobila milijunske vrijednosti, a riječ je spoju kriminalističkih i povijesnih misterija AutoBiografijavezanih uz te automobile.
Svaki automobil naime imaju svoju priču, od trenutka kada iziđe s proizvodne trake, preko prvog testa pa sve do trentuka gdje je danas, a njegovu sudbinu određuju njegovi vlasnici. Serija donosi priče u Porscheima, Ferrarijima, Bugatijima i ostalim automobilima te njihovim sudbinama.
U prvoj epizodi pratimo priču o ukradenom Ferrari Dino, koji je pronađen zakopan u dvorištu kuće u okrugu South-Central u Los Angelesu. Nitko nije znao kako se našao ondje niti tko ga je zakopao i zašto. A onda, netom prije nego što je zagonetka riješena, Ferrari Dino ponovno je nestao.

Seriju je odabrala Mira Vočinkić.

Foto: Press

comment closed