fbpx

Severina voli hrabre žene poput Hurem!

Severina– Sva sreća da imamo ovakvu trgovinu u Zagrebu. Drago mi je da su me izabrali za zaštitno lice i drago mi je da imaju hrabrosti u vrijeme recesije otvoriti trgovinu. Protiv recesije bore se modom i ljepotom. To je ipak hrabrost – rekla je nasmiješena Severina Vučković. Pjevačica je jučer došla na svečano otvorenje trgovine visoke mode TEREZA multibrand store u Zagrebu. Severina je među prvima razgledala najnoviju kolekciju. U opuštenom razgovoru za portal Scena.hr Severina nam je ispričala i detalje o pjesmi ‘Hurem’ koju je posvetila svojoj majci i obožavateljima. Njezina majka voli gledati seriju ‘Sulejman Veličanstveni‘.
– Sulejman je svakako serija koja je okupirala gledatelje, a Hurem je izvrstan lik u povijesti. Za ono vrijeme, Hurem je bila emancipirana i hrabra žena – kazala je lijepa pjevačica. Dodala je kako uvijek podržava hrabre projekte i hrabre ljude. Novu pjesmu Severina će premijerno izvesti na koncertu u Sarajevu 12. listopada. Veseli se koncertima i u Novom Sadu, Varaždinu, Beogradu, Splitu i Osijeku. Severina se osvrnula i na posebnu energiju između nje i obožavatelja na koncertima.
– Nešto se događa. Imali sam lijepih uspjeha i lijepih koncerata, ali sad se događa nešto više od koncerata. Jedna ljubav – istaknula je Severina. Na otvorenje nove trgovine došle su Ivana Banfić, Hana Tabaković, Malina Grahek, Aleksandra Dojčinović, Marijana Mikulić i brojni drugi…

Fotogalerija: [nggallery id=277]