Zvijezde pjevaju – show napustili Kristina i Vlado

Show – Zvijezde pjevaju

Druga emisija HRT-ova showa Zvijezde pjevaju donijela je prvo ispadanje. Iako nisu imali najniže ocjene prema mišljenju žirija, publika je odlučila da show napuste meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc i njezin mentor Vlado Kalember. Parovi su se ovaj put natjecali u žanrovima novi val i country. Uz žiri u sastavu Danijele Martinović, Mirele Priselac Remi, Marka Tolje i Jurice Pađena, o tome tko prolazi dalje odlučila je i publika u studiju.
Zvijezde pjevaju

Emisiju je otvorio par koji je najbolje ocijenjen u prvoj emisiji, Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo. Prije nego što smo doznali tko napušta sudjelovanje u emisiji Zvijezde pjevaju, gledatelji su mogli uživati u nastupu prošlogodišnjih pobjednika Tare Thaller i Dine Jelusića. Izveli su pjesmu Higher Ground Stevieja Wondera, jednu od najboljih funk pjesama svih vremena, a funk je, podsjećamo, na popisu novih žanrova ove devete sezone.
Zbrojem bodova žirija i bodova dobivenih glasovanjem publike u studiju odlučeno je da emisiju napuštaju Kristina i Vlado. Simpatična HRT-ova meteorologinja zaključila je da će joj sudjelovanje u emisiji Zvijezde pjevaju ostati u lijepom sjećanju, a njezin mentor se našalio kako mu je najteže što će morati za kraj još jedanput otpjevati pjesmu s puno teksta.
Televizijske gledatelje podsjećamo da svog pobjednika emisije mogu odabrati na društvenim mrežama: Facebooku i Instagramu.

Foto: Press – Dario Njavro za HRT