fbpx

Igor Jurković: Ne podcjenjujem, ali idem na brzu pobjedu!

Ekskluzivno…

Igor JurkovićIgor Jurković nakon sjajne pobjede u Zagrebu gdje je nokautirao svog protivnika Michaela Duuta na prestižnom eventu Glory 14, pa pobjede na FFC 11 Osijek, danas je otputovao u realizaciju nove borbe u Denver gdje ga čeka neugodni Rus Artem Vakhitov. Da borba neće biti laka i da ne podcjenjuje niti jednog protivnika Igor je rekao u ekskluzivnom razgovoru za portal Scena.hr.
– Znam da je u profesionalnim borbama manje iskusan od mene. Naravno da ću borbu probati završiti što prije, to mi je uvijek cilj. Pozdravljam sve svoje fanove, članove kluba Kickboxing kluba Poreč i sve čitatelje portala Scena.hr – rekao je prije polaska u Denver Igor Jurković.
Nakon dva nastupa u elitnoj promociji Vahhitov ima jednak broj pobjeda. Najprije je svladao Brazilca Luisa Tavaresa, a zatim i Nenada Pagonisa u vrlo kontroverznom meču koji je objektivno zaslužio najmanje ekstra rundu. Igor Jurković je u pet dosadašnjih dvoboja ostvario dva slavlja i tri poraza, no bitno je naglasiti da ‘Istarski ratnik’ izgleda puno bolje od kad je spustio kilažu i natječe se u kategoriji do 95 kilograma. S obzirom na posljednji vrlo impresivan nastup, mnogo je razloga za optimizam i vjere da će Jurković nastaviti pobjednički niz i u Denveru.

Foto: Privatni album