Miro Bilan: Nastavljamo dalje s našim ciljem!
Piše: redakcija On 5 svi., 2015 At 05:27 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Novi ugovor…

Cedevita putuje za Zadar, Bilan produžio ugovor

Miro Bilan– Sretan sam što mogu reći da sam potpisao novi ugovor. Mislim da je to na obostrano zadovoljstvo, i s moje i s klupske strane. Nastavljamo dalje s našim ciljem da napadamo vrh ABA lige, da se natječemo u Euroligi i da budemo na kraju svi sretni – rekao je Miro Bilan.
Uoči gostovanja u Zadru iz tabora finalista ABA lige došla je i vijest da je centar Miro Bilan produžio Miro Bilanugovor na još dvije sezone.
– Jako mi je drago da je Miro potpisao novi ugovor. On je jedan od nositelja igre Cedevite posljednje četiri sezone i otkad je on došao u klub u sezoni 2011./2012. napravili smo jedan odličan kontinuitet. Miro je apsolutno sve zaslužio, a isto tako nam to vraća na najbolji mogući način. Ako se ne varam, on je u četiri sezone propustio samo jednu utakmicu, što je stvarno odličan pokazatelj i rezultat za bilo kojeg igrača. Potpisali smo ugovor na dvije godine. Mislim da tu nema nepoznanica. Miro točno zna što i kako klub funkcionira, a isto tako mi itekako znamo što ćemo od njega dobiti, tako da smo potpisali dvije godine ugovora bez apsolutno ikakvih izlazaka – rekao je sportski direktor Cedevite Matej Mamić.
Ove sezone Miro Bilan je u ABA ligi u prosjeku bilježio 12.7 poena, 6.5 skokova i 1.9 asistencija za 23.1 min., u Euroligi je bio na prosjeku od 12.5 poena, 6.6 skokova i 1.2 asistencije za 25:22 min., u Eurokupu mu je prosjek iznosio 13.3 poena, 6.1 skok i 1.8 asistencija za 23:01 min., a u A-1 Ligi za prvaka dosad prosječno bilježi 11 poena, 4.9 skokova i 1.6 asistencija za 19:02 min.

Foto: Press

comment closed